Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajde ne prdi Zlatar...ti si davno prodao dusu za stolicu/fotelju
@spreca, ovaj dokazani stranački preletač Emir Zlatar koje je onomad ojadio sarajevske “Tržnice-Pijace”, nema nikakve veze sa socijaldemokratijom.
preletac zlatar moze sada komotno u df koji je vec umro samo mu nisu javili. idi sa lagumdzijom pa sacuvajte socijaldemokratiju tako sto cete skupa sa komsom nacionale u zagrljaj sda kao njihove vodonose. sdp je pokazao ko je i sta je rekavsi ne sda, a vi ste pokazali da ste najobicniji uhljebi i vnago.
A koliko je ovaj seljacki lola promijenio stranaka do sada.
@apalamakarda Koliko? Ja znam samo da je bio SDU koji se ujedinio sa SDP-om čije je član ovaj i bio do sada...
Stara ulizica/trljač ruku i poznati foteljaš daje sebi za pravo da nešto priča. Bolje da si šutio. Idi kod Zlaje liži rane. Pozdravi Komšiće i Lazovića svoje frendove po zanimanju.
Haj ne seri, osnujes drugu stranku i hoces da budes u staroj. Ovo nidje na svijetu nema
Za ovog nema zime!... On se lako snalazi....
Kao 1, na osnovu cega on tvrdi da je ista bolji, izbacivanje njega ne dokazuje postenim vec samo njih politickim igracima.... A broj 2. HVALA BOGU PA SU NESPOSOBNI! Kada bi oni bili na vlasti i kada bi stvarno forsirali socijalnu pravdu, drzava bi se raspala u 10 dana, socijalna pravda je sve ali nije pravda...... Isto kao sto ljevicarske ideje za ekonomiju vode samo ka raspadu iste....
Carsijski Licemjer!!! Trznice ojadio,pokro!!! Drzi Govore,iskompleksirani Krmak!! Gad,Svinja Debela🤮
Lagumdzija je na isti diktatorski nacin izbacivao, danas izbacuje Niksic, a poltroni iz gradskih i kantonalnih ogranaka i dalje dizu ruke po komandi vrha. Po meni, jedini razlog zasto ljudi, barem u Tz glasaju za SDP je sto nisu nacionalisticka stranka. Tu sve pocinje i prestaje. U SDP kao nosioca nekakvih promjena odavno niko ko imalo prati politiku ne vjeruje.
Odvratan u svakom smislu te rijeci! Licemjer Pravi.
Nema stranke u kojoj nije bio. Bivši direktor tvsa... faca mu je baš za TV-a 😑🙄
dosta ovih s punim ustima socijalsratije
Kaže lik koji je promjenio milion stranaka. Između ostalog bio i član SDA.
ukoliko je istina da je nadzorni odbor zanemario statut i izbacio ljude iz stranke onda ostaje samo jedno a to je da sdp prno u čabar i upropastio prije svega ideju i postao privatna stranka kao sto su df sbb sda hdz i snsd..i lagano od najjace stranke ljevice ide u svoju propast..na kraju ko ih jebe kad su nesposobni..
@KokoshAnel Cuj ljevicari a nesposobni...... ko bi ikada rekao ahahahahha
Čuj ti samo njegove priče! U maniru pravog SDA-ovca.
Izgleda da će SDP ipak pokušati kretati u pravom smjeru. Ovo do sada ide sve kako treba. Ima ti još dosta likova kojih se treba riješiti.
# the-beg SDP je drzao pod kontrolom snsd a dva puta izbacio hdz iz vlasti jer su rusili drzavu sto sda nije nikad ucinila
Razaranje SDP-e je počelo onoga dana kada ste vi i Zlatko i ostali brutalno otjerali Nijaza Durakovića !