Bura na sarajevskom PMF-u
0
Emir Turkušić: 'Dekan Muriz Spahić laže'
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prilog biografiji Emira Turkušića: http://www.bhdani.com/de fault.asp?kat=txt&broj_i d=466&tekst_rb=14
na \"pravnom\" fakultetu obrazuju nove sutkinje i tuziteljice u tehnici podizanja nogu (komunisti su bili amateri za ove pa su tek poznavali tehniku podizanja ruku), a na \"vodećem\" fakultetu reklama za uloške i tariguz... baš mi nekako prikladno za seksualno optereceno društvo.....predlazem da oba fakulteta zajednički otvore istureni odjel u Donjom Bukovici. Turkusic ima najjace kvalifikacije na cijelom PMF, medjunarodi naucni ugled i kredibilitet. A otrcani babuni koji predaju iz literature iz 1950tih kontaju da je akademija demokratija i da oni imaju \"dovoljno ruku\" sto bi njihov partijski sef i komunisticki sudac Tihic reko. Malo morgen.
turkušić je brkati seljačić u čiji PRIMITIVIZAM smo se već mogli uvjeriti.
ovo sa sarajevskim univerzitetom je pravi hrkljus
@blesav narod: Hahaha.... \"p.s. vise student etf-a ima te matematike u ruci, nego student matematike sa pmf-a u glavi !! \" Ma student s ETF-a mora bar u ruci imati matematike (valjda na dzonovima) kad nema u glavi! A da bi donosio takve izjave trebas da znas plan i program i s ETF-a i s PMF-a! \"Kolikoste vi blesav narod pokazuju ovi komentari..\"
Ma opsti je haos na PMF-u. Znam da smo od reklame \"Violeta\" odsjek za matematiku opremili laboratorij za racunarske mreze, a za ostale odsjeke ne znam. Prof. Avdispahic prije reklame na ihahaj je imao stan na carsij :)) Ali mislim da oni imaju ne rijesenih stvari od rata...
Kolikoste vi blesav narod pokazuju ovi komentari.. ne znam kakv je Turkusic covjek, al se cojek poziva na odluku suda, i o tome nema diskusije !!! Drugo covjek ukazuje na zavtanje 300.000 KM... a ovaj gore prica o pmf kao uglednom faksu.... pa koliko ste ugledni ne mozete da popunite kapacitete faksa ni 50 posto... tolikoo uglednosti.. p.s. vise student etf-a ima te matematike u ruci, nego student matematike sa pmf-a u glavi !!
je pinaLo samo takva... trebala bi se policija pozabaviti njegovom \"kućicom\"u trnovu koju je pošteno zaradio za vrijeme ministrovanja..... klocina samo takva
Pa kako Vas nije stid ovako nesta da pisete o PMFu ? Treba da odete na političke ili na jadno Pravo pa da vidite sta je korupcija i mito. Spahić i Nurković su doktori nauka sa jačim biografijama nego svi ti jadnici koji ih prozivaju ! Treba da dođete na predavanja ove gospode pa da vidite sta je znanje. Koja korupcija i čuda ? I taj neki Turkišić - lopov svoje vrste - krivo mu što nije imao kvalifikacije da predaje na uglednom PMFu pa sada počeo da pljuje po njima- i on bio ministar hahahhaha strasnog mi ministra !!!
Turkusica ne znam, ali mi je Spahic predavao i sjecam ga se da je bio neotesano govedo.
Moj otac Emir je castan covjek. On nikad ne laze. jes jednom mahno milion kad je bio ministar, al sad je fin, majke mi.
Sve muslimani profesori, prije rata su bili tamo samo Srbi... pitaj Boga ko su ti novi profesori i koliko su kompetentni? Toliko o multietnickom, multikulturnom, multivitamniskom Sarajevu... koje licemjerje..
Mamu ti u čmar@@ jesam li pogodio koje je č ili ć ???
turkusic je izvrnuta guzica pavijana!!!
slazem se :D samo nauci razliku izmedju Č i Ć mamlaze jedan !