Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zao mi je Spahe, zelim mu sve najbolje ali ke fakat trebo iz solidarnosti prema normalnim smrtnicima odbiti ovaj transfer. Licemjerju nidje kraja u ovoj zemlji. Ja sam za roditelja u kliničkom ventru ostavio najmanje 5000 KM i to sam moro trčati za doktorima i moliti za pomoc. Haram im bilo svaki fening.
@Namazani jel ti stvarno misliš da se ovo neće debelo naplatiti?????
@ Dinki mislim da bi ja i ti mogli kaficu popiti!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Je li isti tretman prema svim građanima ove države, jeste u qrcu.
@metalac0512 mi sutimo. ko suti ... eban je . neka nas
U'Bosni se dobro nikad ne zaboravlja, loše još teže! Spsaha, brz oporavak od 💖.....!
Meni je tuzno ovo gledati...Brz oporavak!
nemozemo izvojiti par miliona km da se napravi helipad na cum-u vec po pomocnim stadionima
za obicne smrtnike helikopter ne postoji
Bas me briga u kakvom je stanju Spaha. Pun je para, moze kupit organ koji zeli, a i dobar je sa vladajucom politikom, pa je suludo brinuti o stanju takvih zetona. I na ovaj skup u Gacku je otisao da se uvlaci politicarima. Mora da su mu politicki ahbabi isaretom objasnili da je to put do mjesta selektora... A to sto nas sjeba u Parizu svojim pasjalucima, pa zijanismo plasman na prvenstvo, to nokom nista...
Kult slavnih osoba ne zna granicu...
Spahiću brz oporavak, a što se tiče troškova, pa Drina osiguranje će sve platiti... I helikopter i doktore, itd.
Koje kilavo osoblje ....ja bi im dao otkaz
Brz oporavak zmaju Spahi...
Pa šta ćemo sad sa genocidašima iz Trebinja?
Sta su mnogi zaslinili sto je poslat helikopter po njega, pa on ce to ako Bog da i platit ili vec placa sa osiguranjem a sto vi pojedinci kazete da je neka fukara bila u pitanju nebi se slao helikopter. Pa naravno da nebi. Sirotinjo /fukaro i bogu si teska, ko se navikao da zivi od sadake takav ce i umrijet. Ako si se rodio siromasan nije tvoja greska ali ako i umres takav e onda si se negdje zaHebao u zivotu.
Inicjali vozača M.H.......da nije Mirsad Hibić
Ma jedino ako je Mirsad Hibic zensko.Pise upravljala..
Evo da ubacim komentar prije ostatka socijale. Znam da ce vam ovo biti sok. Znam da vam je tesko pojmiti da djeca umiru dok neke ljude voze helikopterom na lijecenje. Znam i da su vam kao djeci napricali gluposti o tome kako je svaki zivot dragocjen. Ali, ovo su vas davno trebali nauciti, da bi vam pogled na svijet bio realniji i da ne biste poslije ako ista pisali svasta u komentarima - NISU SVI LJUDI ISTI. Eto. Poyy i nema na cemu
Milionerima saljete helikopter a da je kakva bijeda prkno bi poslali
Koliko citam mnogi imaju problem sto je Emir prebacen helikopterom u Sarajevo,on je osiguran zdravstveno u Federaciji ali koliko ga poznajem on ce to sve platiti.Zato smanjite tenzije.