Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oce li tim SIPA-e igrati sa maskama na glavi ? :D
Ovo je jedan od najjacih poteza Emira... da kroz kurs gadjanja, kad se izvjezbaju... izbuse protivnike kroz vugla i pakash... i mi se napokon plasiramo na Svjetsko il\' Evropsko. Sad imamo sanse, napokon... Bravo ZMAJEVI!
OVAJ HERCEGOVAČKI MAGARAC \"CRO\" NIKAKO DA SHVATI DA TAJ \"STOLNI GRAD\" NE POSTOJI !!!
JAKO LIJEPA GESTA !!!
strasno izgledaju ovi momci sto ce DUDUKA (dodika) hvatat...Duduk nebi ti bio u kozi kad ti SIPA zakuca na vrata
Jeko cupi, ei?
a gdje su ovdje cuke??? Zar danas moze da bude jedna specijalna jedinica bez obucenih pasa????
Raja, na fotografiji, onaj u odijelu i sa kravatom ( treći sa lijeva u stojećem položaju ) zauzima stambenu jedinicu iz koje je protjerana obitelj sa teritorije alkoholičarske genocidno-mafijaške tvorevine koja se skriva iza pseudonima ( lažnog naziva ) \"republika srpska\" ... e to je etnički čistač Mirko Lujić.
SPAHA JE KRALJ, ONI TI GA PUŠE EMIREEE, EMIREEE, EMIREEEEEEE
Bravo specijalci ,,,,,bravo Emire skupa ste najjjaci.......
BOLESNO STANJE,šuti nedoBog nikom\'
Trebao je povesti i guznog havera dzeku da zajedno odrade jedan kondicioni trening sumnjam da bi izdrzali jedino ako ne bi setnja lagana bila dozvoljena :))
Haj stisni pa njih pobijedi žalosna ti majka, kad se ovi \"ratni heroji\" useru redovno od njih gdje ćeš dalje..... Tu se samo svira na lomove sinko, a niski udarci su k\'o izvođenje lopte iz auta.. Što bi volio da ih malo ponekad vidim na ulici u SA.... al\' da nekog operu k\'o ponjavu...
Sta mu ovo znaci : Pozdrav hrvatskome cvijetu Spahicu i hobotnici iz hrvatskoga stolnoga grada Mostara!
uzmem kesu, uzmem majcu SIPE, i odem lokati..al sto je najgore, niko me ne vijeruje
2-0 za SIPU XD
sjo Spahe koji lik j.b.t