Dvosatno druženje
0

FOTO / Emir Spahić posjetio SIPA-u i dogovorio prijateljski meč

Sarajevo-x.com
Kapiten fudbalske reprezentacije BiH Emir Spahić posjetio je u srijedu bazu Jedinice za specijalnu podršku Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA).

Kako bi ga što bolje upoznali sa dosadašnjim rezultatima rada, specijalci su kapitenu "Zmajeva" tokom gotovo dvosatnog druženja prikazali kratki film o Jedinici, predstavili su dio opreme kojom raspolažu, te izveli prikladnu taktičko-pokaznu vježbu.

  Kapiten Spahić je direktoru Agencije Mirku Lujiću i komandantu Jedinice Mirsadu Viliću čestitao na impresivnim rezultatima koje SIPA postiže u borbi protiv kriminala, te im se posebno zahvalio što stvaraju sigurno okruženje za djecu, ali i sve građane BiH. 
Specijalci SIPA-e su se, u razgovoru sa poznatim fudbalerom, interesirali za naredne utakmice reprezentacije BiH, njegove klupske obaveze, te se osvrnuli na odličnu utakmicu sa reprezentacijom Albanije koja je održana u Zenici 7. juna 2011. godine.
  Druženje kapitena fudbalske reprezentacije BiH i specijalaca SIPA-e uskoro će se nastaviti kroz prijateljsku fudbalsku utakmicu i kurs gađanja.