Treća vlada u šest mjeseci
0
Emir Frašto premijer nove Vlade BPK Goražde
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E,sad su ga tek na......!
neka to treba podrinjcima poslije silnih klanja!kad i m dode neka lidija igor svetozar da im se tresu noge!o scepi necu ali podrinjci sramite se i pamet u glavu na sledecim izborima!ne znam samo otkud ovi lijanovicevi sa njima!
Treba vama šerijat uvest kao u Egiptu
za DeKl Nece plakati jer ce je Deila Klovo postaviti za staratelja svih staratelja u Centru za socijalni rad.Zasluzila je.
Doslo vrijeme u Gorazdu da njim vlada fukara iz Resetnice !
sta ce sad magistrica-ministrica-PLAKATI
majmuni dabogda svi pocrkali u tom kantonu trazili ste sdp-sbb eto vam ih
E dragi gorazdaci neka vam je bog na pomoci. Dobit ce te kulturu direktno iz Berica. Ovo nije silovanje demokratije za novu vladu, vec opanaka...
Dosta je bilo ucijenjivanja od nekih manipulatora i prevaranata koji su ovaj kanton pretvorili u obični cirkus. Puno sreće i uspijeha legalnoj i normalnoj vladi na čelu sa našim doktorom Fraštom !!!
Ovo samo moze popraviti situaciju.Ne moze biti gora od prosle vlade
Na ovogodišnjim lokalnim izborima narod je rekao za koga je. Ovo što se desilo - protv volje naroda je. Narod čeka 2014. da pokaže ko čini 99% stanovništva BPK!
Sve se plaća. Samo parama poreskih obveznika i građana. Teško nama sa zlogumdžijom i njegovim satelitima. Nažalost
Konacno. Ovo je bolje za sve gradjane BPK
Ovo ce popraviti situaciju u BPK. Samo naprijed
E naka vala vise ne odlucuju seljacine pa makar hljeba ne imali jesti .