Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I tako lako je Dodik dobio kontrolu nad sigurnosnim sektorom. Alpha security mu drži kum, a konačno je skinuo i Slavišu. Nije Slaviši pomoglo ni depeša američkoj ambasadi u Sarajevu 2008 godine da će ga Dodo skinuti.
Diktator ce sve unistavati... dok ga ne uniste nece biti mira...
@DRYsorb Želim mu mnogo rezultata po RS i da i tebi na vrata dođe. Što bude bolje radio biće manje srba.
Ubiše ekonomistu, patriotu, velikana, i po pričama većine ljudsku veličinu. A s druge strane, toliko imaju informacija za javnost, samo što nisu počeli da objavljuju i brojeve telefona na koje možemo da stupimo u kontakt sa istim. Uredu je, providni ste, "ČOVJEKA NIJE UBILA POLITIKA" ! Evo vjerujem Vam sve. HE HE HE
Cili li je ovo ubica to treba LUKAC ODGOVORITI
Ja mu kurcheve glave, nije evaluiro jadnik!
Ama kakve veze ima ko ga je ubio. Ovaj vidi se ubija za pare ali ko ga je platio, e to se neće nikada saznati jer je više nego očito da je političko ubistvo.
aaaaaaa, doso na sigurno ... bice da ih je jos krunic prvi napao a oni se branili ..
Indirektan krivac je DODIK koji je ovom covjek crtao metu godinama....
Nalogogodavci nikada nece biti otkriveni kao i ubistvo Olivera Ivanovica...cudno kako oni koji nisu podobni s milosevicevom politikom 90tih cijepanja naroda na ovim prostorima budu ubijeni....
Rezervni sastav već daje rezultate,ubijaju svoje. U bošnjački dio svakako nesmiju prismrditi.
Ma kakav Bosanac,patriota,politički protivnik,humanista,...kakvi bakrači...Čovjeka se ubija,jedino i isključivo,zbog novca ...ili zbog žena(mada,na današnjem vaktu,žene više niko ne hebe:)...!!!
hajduci...mislim na policiju :P
valjda u entitetsko tužilaštvo hehe
Dodo se osilio ko Escobar, on više nezna ni jer pošo ni jer došo, kako češ past nisi ni svjestan
Danas imamo silu ti nekakvih,obezbjedjenja,sektora,alfi,kobri,a nikada vise kriminala.Sila je vatrenog oruzja za pojasom tih ljudi.Ajo nosis oruzje ili ces ubiti,ili biti ubijem to je sigurno.Posto je velika guzva na trzistu tih ,,zastitara"treba ovako nesto i ocekivati.Ovaj momak je bio trn u oku bas tim konkurentima i tu lezi zec.Velike pare se tu obrcu,a tu se i braca lahko zavade.Dovoljno je bilo procitati,vlasnik ,,vise firmi".
Nije republičko nego ENTITETSKO!
Kakvo egzoticno ime, a ni pamet mu nesto nije bolja, pravi tarzan.