Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nepismena banka sperme se oglasila konacno,nedo bog da ova kriminalna skupina dodje na vlast
Oj kurave boze dragi..ona nesto da se pita
Mozete smijeniti vladu fbih kroz parlament,ali da bi imenovali novu kljucan je Predsjednik FBiH. Da bi on bio imenovan,potrebno je njega potvrditi i kroz parlament i kroz dom naroda. Po ovome sto ja vidim,cilj je Vlada FBiH kakva crne vase promjene.
@Rudar Predsjednik Federacije Bosne i Hercegovine, uz suglasnost oba potpredsjednika, imenuje Vladu nakon konzultacija s premijerom ili kandidatom za premijera. Vlada je izabrana ako njeno imenovanje većinom glasova potvrdi Predstavnički dom Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine. Vlada se može smijeniti odlukom predsjednika Federacije uz suglasnost potpredsjednika (na prijedlog premijera) ili izglasavanjem nepovjerenja u svakom od domova Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine.
Hajmo sad svi onu poznatu; Kuko, Kuko, Kuko... Jbt kad se sjetim ovog hoće mi svašta u glavi biti
Kukanova dronfulja, ne zna se ko je nije cepo po BOnovićima
Gle samo šta je ovih stranaka,uhljeba,džabalebaroša,govana.I sranje koje zovemo država treba da zaštiti naša prava.Pljuc ! Živjela anarhija i revolucija !
Pa i jesu u Rangu BLOKA za zidanje objekata, cigla... a sda ko sda svoju suplji prosipa, trazi papke da ih uvuce kod sebe i dobice ih, vrijeme je na njihovoj strani... najbolje da se dogovore i zajedno udju u vlast svi ... nuzne su promjene ali prromjena nema kod hdz i snsd, jos su gori i imaju opake ciljeve a ove papke su zavadili da vladaju ...
A vidi one dvojice "poštenjačina" iza...
Elzina, staro bošnjačko ime.
Vidi Elzine, vidi Elzine. Banovicka sponzorusa.
Od toliko lijepih imena roditelji joj dali ime Elzina. Ljudska glupoća stvarno ne poznaje granice.
ti i tvoj merntor kuko što ste vodili još ste i husu "maljutku" uzeli uzase ali džaba vam . Na ovim izborima ste izgubili a na idućim ćete biti izbrisani
što ste vodili, vodili ste, konec,
SDA vs. EX-SDA.....sve mafijaš do mafijaša.....
dobro im je trebalo da skontaju da je vrjeme da počmu radit jer ja da neradim 20godina nebi imo ni obitelj ni zdravlje a ni život. vala kad su se sjetili nako 20 i kusur godina da treba radit za ono što su plaćeni ja bi im života mi dao priliku, fino motiku u ruke pa u rudnik, pa malo na zgradu da stavljaju fasadu po vjetrini, pa malo na cestu po kiši da snimaju pijane budale itd itd. valjda su ljudi pametni pa vide šta ovi dobiju za nerad pa da ih nagrade.
"Vrijeme je da počnemo raditi, jer realno život je na nivou Federacije BiH", rekla je Pirić.
Blok po blok - Vlada...