Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj ludi Nikšić ce kako je krenulo za 2 mjeseca imati većinu
I ovaj Damir Niksic teski licjemer. Puna mu usta sestorke a sam je poceo sa razbijanjem te iste, i onda im krivi drugi
Sad ce on ko Peca, neko ga dobro nasavjetovao, jer mislim da nije dovoljno pametan da sam skonta. Ados bogami si dobro ukakio sa ovim postupkom. Bio si mi drag al vidim da si isti ko i ovi ostali.
gledaj ovog Niksica seljacica iz brezovog polja,smucio mi se sa svojim brutalnim psovkama,on fol politicar,jado jadni slomit će te neko u gradu..i ostali Peco smrce koku,onaj Emir hoda polugol baca se na pod, flasa chivasa u ruci..i nikom nista..to treba osudit i najstrozije kaznit,nego oni i dalje rade kako hoce i uzimaju novce.
Skontali kako da uzmu jos koju paru za dzabalebarenje, da ne trose svoje tesko zaradjene plate. Imas klub poslanika, imas pravo na kancelariju, materijale, kafice, pica, rucak...
Samo SDA.. narode.....
Gledaj slike gledaj za koga narod glasa i onda očekuje da mu bude bolje.....
Ako ima neko gori od sda to je ovaj kreten niksic i ovi idioti iz nase stranke..
kakva manipulacija komntarima....fuj
Klub je presmješan. Haha
Piljar sa ilidze, uvijek bio memicev covjek.
Facebook Papci na okupu 😎
Kaze Kljujic, Pedja Kojovic je ubaceni element u Sarajevo, od strane BIE i Srpske SANU iz Beograda da razjedini Bosnjacki narod i da onemoguci eventualnu odbranu BiH, te napredak nase drzave u svakom pogledu. Vidimo evo i na onom primjeru da on ni pod koju cijenu ne zeli da se obiljezava stradanje gradjana Sarajeva, te tako onemogucava sjecane na nevino ubijene od strane srbogenocidasa, a sve po nalogu BIE i Beograda. Trebaju se svi kao i Vreto ograditi od onakvih neprijatelja BiH.
Hahahahhahah, igrajte se , slikajte, smijesite ... jer tesko da vidite vise te klupe uzivo ... hehhehe ...
Sad jednostavno neka osnuju anamo njihovu stranku.
To je ta demokratija u Nasoj stranci po mjeri Kojovica i Sabine Cudic. Da li je potrebno nabrajati ugledne clanove te stranke koji su je napustili ?
Ovo je postalo jedan veliki cirkus,ma i nije,ma dobro je ovo.....:)