Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najpostenije da se ta rtv hb taxa placa na dobrovoljnoj osnovi...svi domoljubi bi placali i to bi bilo ok...
Nema kanala na hrvatskom jeziku pa Bakir pristao na ovo da mu Čović više ne spominje tu temu. Dakle imat ćete rtv Herceg Bosna i to je to. To je valjda neka cijena da Hrvati više ne spominju državni kanal na hrvatskom jeziku. Kad ne može ovako onda će il rtv Herceg Bosna. I sve ok. Život ide dalje.
Hvala SDA Dragan Čović
akoje ovo istina sda su kopilad
Vi u Zepcu niste legitimni!!!
Vi ste u Bosni svi čaknuti malo. Privatne kuće zauzele medijski prostor a možete napravit više državnih kanala i svima dat i još se dogovorit sa Zagrebom i Beogradom i spojit medijski to i pomrežit se i živit od reklama jer ste u tri države glavni.
U Hrvatskoj postoje četiri HRT programa pa mi stvarno nije jasno zašto Hrvati ne mogu dobit jedan kanal. Ne mora čak ni bit 100% hrvatski al eto nek je 75% programa. Ne vidin stvarno šta je to toliki problem napravit više tih nacionalnih kanala i svi zadovoljni. A ovako poplava privatnih tv kuća a zašto ?
SDP propala stranka, zadnji trzaji sirenja lazi i podvala, te kukavice prave neku malu Jugoslaviju samo tamo gdje su Bosnjaci vecina i Reoubliku Sarajevo umjesto da izadju na teren i da se bore protiv rusitelja BIH Dodika i Covica , a inaju obraza da se javljaju iz misje rupe i opozicije da laju
Zanimljivo je da opozicija iz RS uvijek strane na stranu SNSD kada napadaju suverenitet države, prijete vraćanjem nadležnosti sa države na entitete i slično, a da s druge strane, da je nazovemo SDA-ova opozicija uvijek kritikuje SDA zbog toga što se suprostavlja SNSD. Istina, kad SDA ne reagira na neke provokacije kažu nam da smo blagi i nemamo refleks, kad reagiramo onda smo radikalni itd
@Analiticar1992 Pa šta je problem? Je li sad šuruju sa HDZ-om? Je li šuruju sa SNSD-om? A optužujete NS I šestorku da to rade? Bgm, gori ste spineri od Vučića. Nećemo da se ugledamo na RS u kojem vlada mrak I strah I gdje se politički protivnici ucjenjuju. Jajaro, ojebino mala, analitiČmaru, mišljenje, stav se ne prodaje za fotelju.
Ista ta SDA je u Zepcu izglasla ili (neglasala ) sto je dalo isti rezultat u konacnici pa proglasila Zeljka Komsica, covjeka borca armije bih, nosioca zlatnog ljiljana koji je ovu zemlju u rovu branio od UZPa i Genocida , tj. od Hrvatsko Srbskog agresora ! SDA munafici jos jednom na djelu !
Na inicijativu HDZ-a Željko Komšić proglašen nepoželjnom osobom u Žepču https://www.klix.ba/vijesti/bih/na-inicijativu-hdz-a-zeljko-komsic-proglasen-nepozeljnom-osobom-u-zepcu/181030084
@Kattana I time napravila najmanje 4 godine krize u BIH, učvrstila antibosanski savez (HDZ/SNSD), od gotovog napravila veresiju. SDA politika kratkovidnosti I igranja na prvu loptu. Jednom rječju - politički debilizam.
Dobro mu prezime xx