Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahaha da nas nema trebalo bi nas izmisliti. Jbt, volim ove experte za sve i svašta. Do jučer je bio zakleti Ikar i palamudio o aerodromu, letenju, perspektivama aerodroma, beuzpješno tražio investitore, a za nekoliko dana već je sagledao sve dubioze ZZO, radi na razotkrivanju afera i vodi zdravstveni sistem kantona. Fasciniraju me ovi Šuhretovi genijalci, poput onog što je privatizirao turističku zajednicu.. one man show. Dobro je nama.
sta je s komisijom koja odlucuje kome ce platiti ljecenje a kome ne?! sta je s plasticnim operacijama,banjama,korekcijama isl.isl. sto cijeli kanton zna da se pojedincima placa?! imao sam slucaj kad ste se pokazali stoko lopovska u zzousk!!!!! SRAM DA VAS BUDE!
Lako je sad palamudati. Gdje ti je sistem za sprjecavanje toga? Gdje su sankcije? Gdje su tuzbe? Cemu sluzis osim price u prazno?
Sreca pa lijecnici koji su bili u komisiji nisu imali financijskih problema,pocevsi od rahmetli Tatlica pa nadalje.