Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nigdje veze al bas..
Covjek koji u prethodnoj partiji nije mogao ostvariti svoje ambicije...
Najpostenija faca u politici / respect
jel ovaj onaj sto cisti haustore :-) oki
Bez komentara
fin dečko samo što voli, promoviše i širi vehabizam
Lafčina
Bravo Gacko! Idemo jako, idemo jače do posljednjeg vola!!! Agenda :od rajvosa napravit gatacko polje, graDŽani su svakako volovi!!!
Evo kakavi nama vode drzavu i cudimo se sto nam nesto ne ide sto amo zadnji u svemu, daj mi mandat od godinu dana vise cu uciniti nego cijela stranka za 4 godine, ako ne uradim obecano smjenite me i kaznite me, tako bi trebao svaki da radi ali curac ne smiju jer su neaposobni i nemaju pojma sta da rade.
Elvedin Okerić je izuzetno pošten i dobar čovjek.. pored milion stvari dobrih, ko što inače naš narod radi, naklati se na jednu lošu i po tome sude čovjeku.. to što se zbunio na javnoj televiziji nije pokazatelj znanja i pismenosti, nego treme, jer su to bili njegovi početci u politici, a prije toga nije javno izlazio pred publiku i kamere.. dajte se malo uozbiljite i presaberite, samo znate pljuvat po drugima..
Ja tuge, čovjek ne zna pričati i ono predsjednik skupštine!
@gooUser1607354714 Bježis li ti od kamera na ulici ili??
Jel ovaj okeric ima kakve veze sa onim okericima sto su drmali po kantonu od odrzavanja do tehnike. Il je ovo neka sirotinja okeric u sto sumnjam. Naivni glasaci misle da se u politici nesto mijenja tako sto lako
@gooUser1599654187 nema veze s tim okericima
GRUPNJAK STRANKA, SEDMORKA
I D I O TI
Ovom je nena ko malom govorila:smoto smotavi,i slino slinavi
Neki dan sam hodao ulicom u Sarajevu i vidio kako podplaćuje mlade da mu nosaju plakate da bi bio izabran za predsjedavajućeg,moj mali Irfan se družio s njegovim bratićem i išli su zajedno u školu sve dok njegov bratić nije udario mog Irfu bejzbol palicom i kada je došao kući mi smo ga gevindama gađali i bokserom mu opalili dva šamara
najveca greska Cetvorke !