Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PISMO BAKIRU: ZNAŠ LI KAKO BOLI KAD TI OTAC KAŽE – DA SAM BAR POGINUO Piše ti El Bake jedan patriota koji je do jučer bio spreman poginuti za svoju državu, a sad molim Boga da ona nestane.Nikada Bake nisam razmišljao da odem, a sad mi je to jedina opcija za egzistenciju i opstanak. Znaš li ti ljudino kako je ići u školu dnevno po deset kilometara pješke pa onda 40 kilometara autobusom,i to ako imas para za mjesečnu, a bude, pozajmi se,odradi na njivi ta mjesečna pa se onda uči.
I tako 4 godine srednje skole,6 godina Fakulteta.Znaš li ti Bake kako je dan provest sa dvije marke,kako je živjeti od socijalne pomoći, a završiti medicinu i postati doktor medicine koji je ovdje,u ovoj tvojoj avliji, samo tema za zezanciju,za ismijavanje…Onaj ko nije ucio i ratovao taj sada dobro živi…Ti si Bake to omogucio.
@brriss0x dzezar.com objavljen prije godinu skoro... ali tekst uvijek aktuelan...
Ovdje se postavlja pitanje ko je gori:Konaković ili SDA? Konaković ne da nema rezultata u mandatu, on nema rezultata u životu. Ali gori je onaj u SDA ko mu je dao da upravlja glavnim gradom i sa pola miliona duša. To je poniženje za tih pola miliona duša, da se nije mogao naći niko bolji od Konaković. To treba i biće kažnjeno na izborima.
Najgore je sto je opet sish i golis i budzetska fukara glasati za njih i dati im opet vlast na narednim izborima. Stoka sitnog zuba, u njoj je sda snaga
Ova neuobicajena i nedemokratska panicna intervencija SDA u ulozi prijekog suda protiv Konakovica i svakog onog koji uzme sebi za pravo da progovori ili ukaze na bilo sta od mora kriminala o kojem je cijeli svijet upoznat i koji je rezultirao da Turska ulaze u razvoj Srbije, a ovoj zemlji poklanja neke stare autobuse ili tramvaje od kojih se funkcioneri SDA ne mogu puno licno okoristit.
nek se pridruzi nezavisnom bloku klosar
http://thebosniatimes.ba/clanak/6137 O sda tajkuncicima...
Malo o rajvosa sda klanovima i tajkuncicima...
http://thebosniatimes.ba/clanak/6137
Hadzi Dinokio je mala maca za tajkune koje je iznjedrila SDA samo u KS. Oni jeni kupili hotele za certifikate, drugi prostore, treci firme, stekli imovinsku korist nenormalnu od toga. Razvikani po medijima, al ne jebu ti zivu silu, oni trgovali uticajem, sta je cvaja milja za poso, oni oprali milione preko firmi, ovi vamo nabacili tovar tendera milionskih svojim ahbabima i sa njima suosnovali firme, ali jok Hadzi Dinokio je krimos veci no oni. Bruka je kakvi smo.
Lični interesi u Kantonalnom odboru SDA Sarajevo jači su od kriminala u kantonalnim preduzećima i interesa stranke. 30 miliona maraka isparilo iz ZOI. Hubijar, Cesir, Sarajlic vs Konakovic. Postenom je sve jasno. Pogledati video na linku dole. Prilog magazina #Mreža www.federalna.ba/bhs/vijest/229119
Sto serendaju bez veze. SDA-u ne godi sad da smjeni Konakovica jer to vuce jos neke promjene i Konakovic je toga svjestan i igra na tu kartu. SDA je takva stranka da voli i svoje g ovno pojesti samo da se ostane na vlasti. Konakovic bio u SDA ili ne, ostaje isto g ovno i ublehas.
Vlada je još i dobra kakva je skupština KS na čelu sa predsjednicom, ono je živi cirkus, polupismeni, neobrazovani, nekulturni, ni od kakve struke... sve se ovo odnosi na vladajuću većinu, a bogami i opozicija je (manje) tanka.
"Nek je za cekera i ne talasaj", dobro poznata deviza koja nas ukopava sve dublje i dublje. Da je narod bolji, i političari bi bili bolji i nebih mogli provoditi ovaku kriminalnu politiku. To se neće promijeniti jer nama da dođe princ od Velsa nebi nam ogovarao. Nije toliki problem što smo siromašan narod, to se da popravit, ali to što smo siromašni u glavi to je problem
Dobitak pop'usi ga svima nama ali jakoo...
da se zna kolko su sdaovci od turaka i arapa dobili merhameta/mite vise od pola bi u corku
Pred spavanje se pomolim bogu za zdravlje i propast sda