Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
toše proeski volim te
Šta mislite o Toše Proeskom?
Šta mislite o Toše Proeskom?
Da odgovorim Niki! Otpad je najveći problem u našoj državi i mislim da bi se trebao što prije riješiti! Vodite računa o svom otpadu!
Onaj čovjek što reklamila ovu Doncafe kafu je sijed i previše star! Zar ne mislite i vi?
De, vi povedite računa gdje odlažete otpad!!!To je veći problem od neke novosti o kafi! Ko misli da je otpad problem u BiH i svijetu neka pošaje neki komentar na to! Još jednom da kažem pustite se vi kafe!!!
vidi fakat promijenili clanak! e sad jos da mi je skontat zasto. vidim izvadili ste one podatke o porijeklu ove 'saban'-kompanije i one jeftine reklamne slogane. jos i ovaj zadnji komad teksta i moje ce me sumnje o vama popustiti. evo da vam pomognem malo: Početno ulaganje u iznosu od oko 4.000.000,00 KM obuhvata investiciju u mašine, prostor, opremu i ljude čime se praktično značajna sredstva ulažu u razvoj BiH. (VIDIM DA STE TOLIKI AUTORITET PO OVOM PITANJU DA OVAKVE PRIDJEVE SMIJETE KORISTITI, PFFFF) Smanjenje uvoza i odliva deviza iz BiH šansa je da BiH popravi svoju platno bilansnu ravnotežu.(MA NEMOJ ZAJEBAVAT! A ODAKLE KAFA ZA PRIZVODNJU DOLAZI, IZ RUDNIKA ZENICA? I AKO CE SE TO NA DOMACE TRZISTE PLASIRATI, ZNACI NE IZVOZITI, KAKO BI TO MOGLO DOPRINIJETI PLATNOJ BILANCI? OPET KAZEM: NE SERITE!) Većinu neophodnih resursa za proizvodnju, distribuciju i prodaju kafe, Doncafe će nabavljati na BH tržištu.(AFERIM, VIDJECEMO) Redovno plaćanje poreza i doprinosa, te aktivan odnos kompanije Doncafe prema lokalnoj zajednici, dodatni su poticaj razvoju BiH.(JEL TO VI ODLUCUJETE STA CE PODSTICAT RAZVOJ BIH? CUJ REDOVNO PLACANJE POREZA...KAD SE NEKO NA TO VEC OBVEZUJE PRIJE NEGO STO JE DOSAO NA TRZISTE ONDA TU NESTO SMRDI. LJUDI IS SVE SNAGE POKUSAVAJU DAKOZAT KAKO SU LEGITIMNI I POSTENI. ZASTO? NEMOJTE ME ZAJEBAVAT!) ZATO BOLJE MAKNITE OVO SRANJE OD PROPAGANDE KAMUFLIRANO U 'VIJEST' ILI NAM OBJASNITE KO POKUSAVA (PREKO VAS) OPRAT NOVAC! ALBUS
KAHVA DEDO!!!!
.
stvarno ste fush ! pored 1000 nasih domacih kafa,vi se prihvatili "njihove" da nama supljirate kako su dobri,vjerovatno ste placeni za to,pa vas kao i razumijem,ali vala slabo ko ce je piti kad sazna odakle je. usput,cuo sam da je brena vlasnica!
kakva je ovo reklama, matere vam? koliko su vas platili da stavite ovo? cuj ovo: Kafa vrhunskog kvaliteta, prepoznatljivog ukusa i opojnog mirisa koji svi pamte. Doncafe, miris dobrog jutra. neznam koji sandzo samo pokusava oprat pare na ovaj nacin... i neznam da li vi iz sarajevo-x na ovo nasjedate ili ste samo dobro placeni. molim vas, kakva je ovo vijest? ono, kao, sad je to bosanski proizvod odjednom i mi trebamo podrzavati. nemojte me jebati u glavu! samo hoce malo dobrre volje da naprave kod jadnika koji misle da se ovdje o investiciji radi koja ce drazavi na dobit doci. stavite ovo sranje molim vas na neki banner sa linkom na njiholu stranicu, i ne pravite se da je ovo vijest. skuzio sam vas! uh, od davno se nisam nasekir'o ovako
ma joooj sve sami otpad u bosnu dolazi. bjeda uzima sve a tako se necemo za 100 godina izvuci iz sivila
Aj nema veze bar se nesto dogadja nije dosadno, ovo, ono, ko bi gori sad je doli
nista pozitivno. dok ce se jedni na jednoj strani zaposliti na drugoj strani ce drugi izgubiti posao. i opet smo na nuli. jebes ovakva ulaganja!
Bilo kakavih poslova da dolazi dobro je, oni ce vecinom proizvoditi ovdje a izvoziti dalje, sto znaci vise poslova i para za BIH. Sto se tice nasih domacih kafa kao vispak itd. tu nema konkurencije oni su ovdje i ostace, a potrazivaca za kafom nikada nije dosta, Bujrum u BIH