Sindikat poziva Mehmedića
0
Eliminisati monopol Grasa u Kantonu Sarajevo
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidjecemo hoce li centrotrans voziti za buca city ili druge brdske linije kad gras bude povuko sve buseve.
....neradnicku, A I NEKULTURNU, NAPUHANU, PAPANSKU....ITD. NAVEDI NESTO POZITIVNO O NJIMA, BILO STA!?
Pa majmune jedan, mogu oni kada ih drzava placa, i ne samo da im sve kupuju i gotovo ISKLJUCIVO SE FINANSIRAJU IZ BUDZETSKIH (ZNACI MOJIH I TVOJIH) SREDSTAVA, VEC I DOBIJAJU CITAVE VOZNE PARKOVE KROZ DONACIJE PA I REZERVNE DIJELOVE ZA ISTE(NEDAVNO IM JAPANCI DONIRALI DIJELOVE ZA ONE SVOJE ZUTE BUSEVE) I OOOOPPPEETTT PROPADAJU, ODNOSNO USPIJEVAJU NEGATIVNO POSLOVATI!!!! PA DOKLE VISE!? TREBA RASTJERATI MAFIJU NERADNICKU!!!
ispravka: nad GRAS-om*
Pa nije rjesenje gradskog prevoza u konkurenciji...Potrebna je regulacija drzave nad GRASO-om... Gdje jos u Evropi ima da po gradu voze autobusi vise razlicitih firmi....svaki grad ima svoj gradski prevoz koji je u vlasnistvu Grada....ne moze svako vozati svoj bus po gradu kako mu cejf... a kad je rijec o protivljenju,zamislimo sta bi bilo sad da GRAS uvede linije npr na liniji Sarajevo - Bec gdje Centrotrans drzi monopol....Ili bolje se zapitajmo sto ta linija jos uvijek nema konkurencije...da mozda Cenga ne lobira aa??
treba eliminisat AVAZ
konacno ce neko morati da sredi situaciju u javnom prevozu, doslo je dotle da se vozaci izmedju sebe jos potuku. Vec deset godina se odlaze rjesavanje tog problema, prolaze Premijeri, prolaze Ministri, losa situacija ostaje.
*Kolumbo
Bravo Kolumbu..davno ste trebali sprijeciti Grasov monopol...godinama radi sta hoce ta otpad...
..Kupujem Konja!!.. Yebo I Gras I Centrotrans!!