Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Elfeta Veseli, veselio ti se mracni zatvor.
Boze dragi, zar je moguce da je to uradila? Ako jeste, nepravedno je da i minut vise pozivi.....
Pravedno je da pozivi nekoliko dana natenane.. Samo polagano i natenane...
Kad procitam komentare poput ovih koje nase ''komsije i sugradjani'' pisu , obraduje me , sad vec izvjesnost , sto ce ova drzava prije il poslije otici u vrazju mater . S ratom ili bez, u krajnjoj liniji kako god...samo nek crkne gadura .
Mrzim je , ko sto nista nisam .
@kosta vlašino nikad mi nećemo više biti ni sugrađani ni komšije niti smo ti bili, dokazali su to srbi činjenjem ratnih zločina i genocida.
Ovo je vas ponos, vasa slika i prilika, da vas cujemo sad bosnjaci?!?
@ErwinRommel357 matematički rečeno ,u odnosu na 1700 ubijene djece u sarajevu od strane četničko-srpskih zločinaca,ovaj ekces je zanemariv i neusporediv sa onim koliko su srbi pobili djece u bosni.međutim pojedinci koji su počinili zločin bosansko sudstvo kažnjava,dok vlašine svoje ubice prave svecima i dižu im spomenike,zato majmune ne seri.
Smijesno, ljudi naprave genocid i nikom nista, oni sad nesto privode zenu i prave bauk, a nisu sigurni jel istina.
Zivot je zivot treba ba postovati tudji bol ako hoces da neko postuje tvoj. ako neces buraz pusku u ruke pa tjeraj pravdu kolji i ti ko i oni budi isti!
Sve je tacno sto si rekao, slazem se s tobom da treba postovati tudju bol, ja sam samo mislio kako mnogo veci i gori zlocinci hodaju na slobodi i niko nista, a uzeli privodit i osudjivat zenu za koju se ne zna ni jel kriva.
Svak ko je kriv i dokaze mu se krivica treba da odgovara bez obzira ko jeko.Tako i ovoj ako joj se dokaze da je to uradila treba je osuditi ko najveceg monstruma ako je uopste nase pravosudze sposobno da to uradi.
Pljuc...
Polako ali sigurno izlazi na vidjelo prava strana balincadi. Od Azre Basic i sl , jos kad su dokaze Tuzlanska Kapija i Markale mada vec cjeli svjet zna da su janjicari teroristi.
@Eukaliptus sta to treba da se dokaze u vezi Tuzlanske Kapije?
Amanda tacno tako.Monstrum nema ni vjeru ni naciju.Ako je kriva treba da odgovara.
Ne bi me čudilo da je ova žena monstrum nositelj zlatnog hljiljana...
Buraz ova dobija ulicu jos malo.
ne ubijaju bosnje djecu..ne ne greska je to...oni su fini..
Ko god može ubiti dijete taj ne zaslužuje da živi!