Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovu taksu samo placaju korisnici elektricne energije EPBiH...U prevodu, kantoni sa bosnjackom vecinom...U Hercegovini ne placaju, tj ono sto placaju ide za Covicev Kanal Herceg Bosna, u RS-u placaju direktno inkasantima RTRS...Dakle, samo pljackate bosnjake! Treba zaustaviti ovo u Parlamentu Federacije!!!
a zasto bi neko placao nesto sto je jako jako lose. ako placam daj mi onda da biram upravni odbor i poteze rtva. javna televizija je zaostala stvar. ako ne mozes napravit pare propadas kao i sa svime
Ovo se odnosi samo na kantone sa Bosnjačkom većinom…da ne bude zabune
Programska shema 24 sata turske serije...i kaze placaj.
a zasto neko ne objasni kako je to rtrs duzan toliko miliona,koja je veza izmedju bht i rtrt
Samo budala od moje zene placa i ja mislim da ima jos pet penzionera….
Odnijece mog hasima bez sudskog naloga i sudskog izvrsitelja… i to bi volio da vidim pokusaj pljacke 😳😳😳😳
Ma necu nikad taksu placat makar pod svijecama bio...nehljebari jedni...