Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Debii debilski kupili kineski rešo 6 KM Kako to Agencija za nadzor nad tržištem pusti da se prodaje
Ja vise mislim da je pozar podmetnut kako bi se migranti dislocirali na drugo mjesto u BiH
Mi kad smo bili izbjeglice nismo imali ni hrane ni cigara ni para ovi imaju sve i nargila resoo⚗♨️
Ko im je dozvolio da se lijece mojim parama? Ko ce to platiti?
Pa ako im nemozete pomoci, nemojte im ni odmagati. Sta vam smetaju. Eno u Prijedoru su bili pa im je glavni imam nasao smjestaj i hranu, ostavili ljudi cisce nego sto je bilo, razvrstali otpad. Daj budite i vi malo ljudi. Ne trazi niko od vas da ih hranite vi licno. Popricajte malo s tim ljudima pa vidite kroz sta su prolazili.
@zekzekzek U Prijedoru? Bgm, ja vjerujem da efendija ne bi došao do frižidera a da bi njih policija RS već isporučila Graničnoj službi :-)
Kriva je kamera ....nije rešo he he
Kako vi brzo zaboravljate da ste prije 20 i nesto godina bili u istoj situaciji, vi ili neko iz vase familije... A sad vam smetaju LJUDI.... Ne izbjeglice, ne imigranti nego ljudi. Pa jel neko vas u Evropi, Americi, Australiji makeo od ociju javnosti i pustio vas da zivite kao zivotinje. Fuj u kakav smo se narod pretvorili.
@zekzekzek Aooooooo.. koga ti farbaš s tom demagogijom?
Živite u državi sa većinskim muslimanskim stanovništvom a ser*ete u komentarima protiv muslimana i o islamofobiji, lol. RS-ovci, smanjite doživljaj, nije vam prošlo ni prvi put.
Bošnjačka braća ☝️
Veze to nema sa zivotom u pm !
Pored 5000 sadašnjih, Bihać postaje bogatiji za još 700 novih sugrađana u centru grada
''Gdje dim tu je i vatra gdje plin tu je i eksplozija.'' ALBERT EINSTEIN
Gdje ce ih sad smjestiti?