Komentari (348)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA KAO HRVAT SVIM U.S.T.A.S.A.M A. J.E.B.E.M MATER, ODMA ME BANIRAJTE.
Ja nisam herecegovac, ja sam hrvat i grada na Vrbasu. Državljanin BiH.
Ne treba vracati milo za drago !! Trebaju se naci i procesuirati pocinioci, da ne bi bilo generalizacije i mrznje jednog naroda prema drugom zbog ekstremiSta ali izgleda da policija i institucije to opravdavaju i time podsticu.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
T E R O R I Z A M !!!
Bojot svega onoga što škutori uvoze (jer skoro ništa ne proizvode)... drugu bi onda pjesmu pjevali.
Imaju Donji Hamzići...u kojima nema Hamzića? Zašto? Pitajte Vatikan...ima knjiga...Vrdi,vrata Vatikana...pitanje jeste,vrata ulazna ili izlazna...po svemu sudeći izlazna...1878 sa Filipovićem došli,sad pola(h)ko idu doma u Rvatsku,ali iznad Islama Grčkog i Latinskog,a htjeli su puno,puno više...e pa neće moći....
ali kako su imali vremena porazbijati prozore i poskidati crijep sa kuće a da ih murija nije uhvatila...ovdje je najveći problem murija koja dobija platu iz naših džepova a ništa ne radi...evo odi u bihać i plesni nekog hrvata,srbina,cigana,za minutu će te murija naći pa kad bi otišao ne znam gdje,ali ukradi milion maraka onda će istraga potrajati
M I N I R À J Nagazno poteznim pa kad jednom neko odleti nece Visé
Namjerno sami sebi srušili, sad će im Bakir napravit novu
Kakvih sve bolesnih, umobolnih, glupih ljudi ima u ovoj državi ovo je nevjerovatno, ovom Franziskusu se od srca pos.erem u usta nacionalističko huškačka, rekao bi da ti je.bu mater svi koji imaju sličan način razmišljanja ko ti, al bolje jok, razmnožit će se još više bolesne gamadi
Jebali vam ekstremisti nanu naninu. Nemoj da ko slučajno nazove terorizmom nešto ako nije musliman u pitanju.
Sve je ovo rezultat dnevne politike, gdje politicari u nedostatku ideja da organizuju ljudima uvjete za posao i egzistenciju, igraju na nacionalnu kartu, dok oni isti nakon gasenja kamera idu zajedno na kafu i druzenje. Narode do kada ces padati na ovako jeftine trikove?
Ja isto kao Hrvat im jebem mater fasisticku, uhvatiti i ruke i noge polomiti. Utisnuti uzarenim zeljezom slovo u na celu, nek se zna tko su i sta su.
Kršćanistički teroristi
Imbecili nista drugo, a policija iz Citluka zna sigurno pocinioce jer u Citluku i okolnim selima svak svakog zna. Eto sta rade maloumnici e jade jadne.
ovo nije uradila grupa ekstremista ovo je uradio cio ćitluk,zajedno sa svojom policijom
pa ovim razbojnicima trebalo je pola dana da sruse kuce a kakva je to policija koja nije bila tu za par minuta ne jasu valjda na magarcu kad idu u intervencije
sad ce mlohavi bakir i bosnjacko rukovodstvo ovo zanemariti
bake i covke kod kibeta deru jagnjetinu ..... dogovaraju se da pozitivno diskriminiraju jagnje ...
Bojkot svega onoga što škutori uvoze!
Najoštrije osuđujem ovaj anticivilizacijski čin i nadam se privođenju divljaka. A ako je ovo mjerilo hrvatskog naroda, onda je 18 napada na crkvu u okolici Tuzle u 4 godine mjerilo bošnjačkog. Od strane Hrvata ipak nitko nije smrtno stradao iza rata, što se za Bošnjake ne bi moglo reći.