Komentari (294)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imaju ih na desetine u rezervi za "svaki slucaj"
Jesu nastancali ploca pampers generalu hahaha
Ahahahahha. A macoli ništa, nit je ko čuva 🤣🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ofirno naruceno
Ja bio Bogoljub Draskovic, predio na Buda Eskim nakon devedesetih, od silnog srama sta moj narod uradi nenaoruzanim, djeci , zenama starcima….
Ljudi imaju mirovinu 300 KM, troškove kao nekog tko živi u Beču (izuzev stan), kada plate račune idu u minus toliko x2, i oni se bave pločama, vojnim ceremonijama, hdz, sdp, snsd, komšić, izbori, prevario, pokrao... ma vi ste ovce kakve je teško izmisliti... treba vas ne šišati, nego još i ofarbati u ljubičasto...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I ta ce bit slomljena aBd
Policija cuva plocu usri koji je pravomocno osudjeni zlocinac, genocidas i naravno opet USRO, u kojem psradoksu zivimo, a i ove policajce da me sretne znam sta bi zelio tako da odma pred zid kratko jasno
Ne mogu ih stalno čuvati, macola će opet da radi 😁
oni su njih nastancali barem 10 komada
Nista necete postići sa tim uništavanjem ploče.
Zakon je zako, red je red, a led je led, a jed je jed. Ali sve ima granice. Toj ploči nije mjesto tu. Treba to ukloniti. Samo ne bih ja to naglo, da se primijeti, nego neku hemikaliju koja polako kap po kap otapa, ili neki gas, ili pomalo topiti, ili preko drona...da niko ni ne primijeti kad nestane, bez uznemirenja građana.
Bog sam zna koliko ih imaju u rezervi.
Kada policija čuva ploču liku koji osudjen za ratne zločince? Bas ovi srpski režimi su dno dna
Nepopravljiv narod, ovdje i definitivno pricamo o narodu, ne o pojedincima...
Treba je opet slupat u sitne sate :D
Nisu stavili novu plocu nego zaljepili naljepnicu preko ploče
Nema sale sa wlahadijom!
Prosao maloprije, ja koliko sam vidio da je naljepnica sa istim tekstom zalijepljena preko slomljene table
Samo srbi mogu dizati spomenike ratnim zlocincima.
Kako ne vidite da su Srbi lukavo osmislili ovu ploču predstavljajući je kao spomen obilježje postrojavanju 2 bataljuna samoorganiziranih građana, a R.M. se, kao, usputno pojavljuje. Tako su zakonski zaštitili tu ploču. U pritivnom, da je veličanje ratnoga zločinca, morali bi je sami ukloniti. Ovako, oni koji je razbiju, ako ih uhvate, podliježu sankcijama.