Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je veliki problem, i zato uključite se u akciju informisanja građana o opasnosti od mina. Više informacija na linku: http://vladan.ba/akcija-informisanja-gradana-o-minama-uslijed-poplava-i-klizista/
Pitanje je koliko se minskih polja jos pomjerilo i kad ce doci radi tog razloga do prvih zrtava....
Uopće ne čudi https://www.youtube.com/watch?v=TaWOVRH6q2w&feature=youtu.be Idiot!
jao jao.. cuj bacio mine u rijeku jer nije imao mobitel da zove pomoc..
Pa evo, sad će me napasti svi-iz svih oružja, al moram reći: Gdje je commie, pa evo čovječe, o tom ti pričam: oni klocovi iz Zavidovića bacaju u rijeku sve živo, ne vrate 112 lopata, ovaj je još veći idi.ot: Mine bacio u Bosnu,nije imo kome da preda. To što će sutra netko naj.ebati od tih mina-koga boli đon? Ooooo zemljo Indijo, zašto rađaš slonove ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)