Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednostavna karta, trebaju ti tri doktorata, iq 400 i pomoc prijatelja da nesto pronadjes.
@objektivno123 sto bi se reklo user-friendly
@odbij Zaboli me k.... sta pise u tvojoj knjizi fantazija, a vas je strah smrti iz nekog razloga iako bi se trebali napokon ujediniti sa tim svojim tiraninom kad umrete.
Još samo da se karta da učitat...
Service unavailable... jest vam dugo i trajo
Vi nekakvi eksperti I naucnici umjesto da se zamarate glupostima bolje se udruzite I nadjite efikasan lijek koji lijeci ovo sranje od virusa
Mapu mozete vidjeti ovdje - Map doesn't exist HAHHAHAHA
ovo crtalo moje dijete
Poruka za eksperte: Rješavajte problem nemojte nas zamajavat' kojekakvim mapama i pričama za djecu. Prifatite se posla i dokažite da ste eksperti!
Al poraste sa ovim virusom u p.... m....
Za vrijeme Tita bila je ovakva karata samo sa sličicama gdje se fabrike nalaze. Ko se sjeća zna. Sad smo opuhani i još koronu dobili
Ne znam sta komentatori kukaju, karta je odlicna i odmah ucitana. Garant koristite Xiaomije, ZTE ili kako vec mobitele.
no kakati ja koristim samsung S9 i ne moze ucitati..
To to da znate gdje su "zli". Nama treba mapa gdje jos mozga ima uopce.
Kar-te buši, kar-te cepa a nije kondukter?!🤔
ovo je nesto kao pokemoni samo sto pratimo virus
Dok učita kartu napravit će novi virus.
Zanima me koji je to tim experata mikrobiologije ko su clanovi, takodje zasto nije neki tim IT experata napravio ovu kartu da makar nesto imas smisla?
Dobra ideja ali loša realizacija. Mapa je nejasna, nepregledna i neupotrebljiva, osim ljudima koji su je napravili, pretpostavljam.
Krajina ne pripada BIH ili šta?