Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da si ti ono sto sam ja napisao pogresno protumacio. kod nas je situacija jos gora, nama sad netrebaju vize , a nemamo od cega da putujemo, znaci mozes al nemas s cim... to je gore nego da znas da ne mozes i cao... kapiras?
Hahahaaa, dolaze da pogledaju što još treba da urade kako bi BiH nestala. Sve su poduzeli da ju unište, pa se i sami čude kako uopće opstaje. Da se pitam, zabranila bi im ulaza u državu...
Ti ga eto imas pa dijelis sa svojim kosijama... ne ne, ne pljuji po komsiluku svom, mogao bi se bumerang vratiti pa sta onda? Razmisli malo sta pises po forumu.
znate kako ono ide. kad ispunite sve uslove za bezvizni rezim, onda ostaje da ispunite jos samo jedan uslov bez kojeg ipak ne mozete u eu. nase pitanje: a kako srbija moze, a nisu ispunili ni pola uslova koje smo mi ispunili, a sve uslove koje su oni ispunili, ispunili smo i mi??? odgovor eu: pa upravu ste, ali vi trebate biti za primjera, srbija se provukla, na njima smo naucili greske - necemo ih na bih ponavljati. i konacno kad sve ispunimo, onda ce reci, ali vi nemate zakon o sklapanju istospolnih brakova i usvajanja djece od istih??? pa vi nemate zakon o ekoloskoj zastiti, zastiti zivotinja, stranku zelenih??? i konacno kad i to ispunimo, onda ce reci, ali kako mozete imati bezvizni rezim kada nemate trocifren broj km autoputa??? i kad to ispunimo, onda ce reci - e morate preci na krscanstvo, al sta ce vam kad eu vise ne postoji.
koji ce vam djavo vize kad i onako nemate leba da jedete... gde biste vi to i putovali uopste? pozdrav, komsija
BiH-a bi URADILA jos vise da nacista i genocidas spiric nije NAMJERNO blokiro na svak moguc nacin ispunjavanje uvjeta za MAPU puta!NJEGA bi gradjani a i politicari TREBALI tuzit za ZAVJERU i neprijateljsku djelatnost protiv suverne drzave Bosne i Hercegovine!ni u korist jucerasnjeg agresora i neprijatelja nase zemlje nacisticke srbije-ni manje ni vise,STA CEKATE da to uradite???BiH4EVER
Sta li im se nece dopasti,,mozda slike u pasosima.
A EU-a nam zabija fino noz u ledja ko sto je to radila cetiri godine prije par godina!BiH4EVER!!
genocidni fasista i nacista spiris je GLAVNI krivac za neispunjenje zahtjeva EU-e unije!Biometrijski pasosi su bili fino skriveni u krvavoj fioci ovog neprijatelja drzve BiH-e!naravno da tihic drzi svijecu ovom krvolocnom neprijatelju nase zemlje.BiH4EVER!
EksperTSKa grupa ce se razocarati.