Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne zaboravi Bosnjo moj,ne zaboravi,jer ako zaboravis i oprostis ,oni ce opet
prepoznas deku iz kuce i jasno ti je da je skelet od nekog tvoga, jezivo i pomisliti, porodicima samo da sacuvaju zdrav razum, ne dao Bog nikad vise
:'( tuga....
Zakljucajte komentare pizda li vam materina bolesna Pustite ovdje pljuvanje po nevinim zrtvama a zabranite komentarisanje onog glavatog seljaka, jeb'o vam on djecu
Tražimo na sve moguće načine. Desilo se, recimo, jedne prilike, a to je bilo proljetos, da sam išla lično, s, po mojoj procjeni, počiniteljem zločina. Ja i moj rođak smo otišli da nam on pokaže lokaciju. On nas je sam tražio. Iz moje porodice 10 članova je nestalo, među kojima i moj brat. Tražio nas je taj čovjek da nam kaže gdje su oni. Dali smo mu i nešto novca, mada nije velika svota", kazala je Nišićka. Pobije ti obitelj i još te traži da mu daš 20 maraka za pive da ti pokaže gdje su.
Nije ovo druže moj slučaj, kopirao sam izjavu iz članka.
Jesu. Tužne su to stvari, bez obzira kome se desilo i tko je uradio, životinjski mentalitet pojedinca, ne daj Bože nikome i gotovo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)