Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema tu ništa, sve je Drina odnjela, samo bzv.. kopate, trošite pare.
I svi sute, sto znaci saglasni sa tragedijom koja je zadesila ne srbski narod, da li je onda to individualna odgovornost. Po meni kolektivna odgovornost jer su jednaki i oni koji su cinili zlocine sa onim koji su ih podrzavali i koji ih danas kriju.
Interesantno da cesto Srbi koriste lokacije masovnih grobnica kao smetlista. Toliko o karakteru. Prvo izvrse genocid a onda odlazu smece na grobnicu. To ni Nacisti ne bi radili. Cak i Nacisti su vjerovatno imali barem toliko postovanja.
@ovdegeneraIMladic. Da li su zaista ustase bile tako krvolocne kako vi to tvrdite? Pavelic je imao 4 godine i nije uspio da unisti Srbe u Hrvatskoj a Tudjman je unistio Srbe za 2 dana, i to tako da Srpsko uho nije ostalo. Da li to znaci da je Tudjman bio 1000000 puta krvolocniji od Pavelica? A vi ste sada 'saveznici' sa tim istim Tudjmanovcima/HDZ i Covicem?
Centar za obuku i edukaciju zlocina na balkanu je bio i ostao... na prvom mjestu ..beograd ☝️
Ta veli munira i ata?!
Kaze sumnjaci ponovo izviruju iz sumskih jazbina i pripremaju balvan barikade.
Samo idioti mogu da uopste komuniciraju pored djikana.. ja ih zaobilazim najvise sto smrde, a onda sto ih zaista mrzim
srpska posla
Nikad zaboraviti, nikad oprostiti! Imamo vise nego dovoljno razloga da vas mrzimo!
Evo cetnici i balijanderi vec pucaju minuse, kako vas nije stid?
@ShefketRamadani Znamo mi to!!! Kad mrzite sebe što nebi i nas?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)