Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bi ovi Ekoredari zaista radili svoj posao kako treba, broj prijava bi bio 10 puta veći. Ovako, ovi redari pospani, grad prepun njihovih zemljaka, sudstvo poslovično zatrpano i prezaposleno, nemaju kad doručkovati, a papci parkiraju i nekažnjeno bacaju smeće po našem gradu.
14 prijava po danu u ovolikom gradu ???
Ko je ukrao rukohvat ogradu niz stepenice kod osnovne škole Fatima Gunić ??? Zadnji put je bila 14.12-2012 godine kada se čistio snijeg????
STIGLI SELJACI U SARAJEVO NEZNAJU ONI KULTURU GRADA ONI NAUCILI KROZ PROZOR MRVE DA IM KOKOSKE JEDU TAKO I U GRADU I SVE SVOJE NAMECU ALI STO JE NAJ TRAGICNIJE UVALILI SE I U FOTELJE SAD IH NEMOZES IZBACITI VALJDA IM SE SVIDJELO A TOME SMO MI KRIVI STO SMO LJUBAZNI PA SU NAS ZAPOSIJELI I RIJECNIK NAM ISKVARISE KAOI NPR ANAMO TURI ITD
Ja snimio frajera kako baca smece kroz prozor, pokazao redarima snimak i nudim da im to prebacim na CD ali kazu oni da sam ga trebao uslikati jer oni nemogu staviti CD u zapisnik, mogu samo priloziti sliku??????? Ponudili su mi da svjedocim na sudu da sam ga vidio, ja sam pristao i kaze vrli redar da mogu ocekivati poziv za neke 2god. To je bilo u aprilu 2011. Jos nista, lik i dalje svakodnevno baca smece kroz prozor.
ekoredari su najveća ubleha. Ne rade ništa, samo se šetaju, kupuju po granapima, ispijaju kahve. Kod nas na Alipašinom je totalno rasulo vezano za parkiranje na zelenim površinama (trotoare da i ne spominjem), bespravni objekti i bašte niču kao gljive poslije kiše, ali i policiju i ekoredare zaboli q ratz. Niko ne radi svoj posao, jednom rječju, raspad sistema!
Ma koga su to kaznili što je izbacio smeće kroz prozor nebodera? Naravno da i neće jer im je mentalitet isti! Pogledajte na šta sada liči okoliš ljudskih nastambi u jednom gradu! Kao da je i ovo njihovo selo otkuda su se dovukli, pa će kokice i krave pozobati ono što su nekadašnji seljaci, a sada kvazi građani frknuli kroz prozor! Dok mi hodamo po smeću, oni pišu kazne za točak vozila koji se 5 centimetara preko ruba trotoara nadnio nad “zelenu površinu”, koja nikada nije ni bila zelena. Nakon rata, ovo je postao grad seljaštine i besmisla.
BuČa potok
a gdje su Ekoredari po okolnim dijelovima Sarajeva, gdje ciganarija od ljudi bacaju svakodnevno smece po ulici ??? zasto im ovakvo pitanje ne postavite !
Izet vs dzeko. winner:izet