Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ee pa neka se vrati sve ali bas sve sto je nacinalizovano jer to nije poklonjeno nego dato drzavi po sili zakona ex Yuge i ne bi trbalo od toga praviti halabuku.... i ova gospoda politicari na celu sa nasim Gargamelom treba da stave u redovnu skupstinsku proceduru nacrt zakona o denacionalizaciji na teritoriju cijele BiH ukljucujuci i republiku Shumsku...uostalom u kakvim ludim vremenima zivimo ne bih se iznenadio da protuva Dr. Dabic (zajedno sa Momcilom Krajisnikom) otkupi zgradu ekonomije od SPC i starta sa alternativnom medicinom....
Divno .
Brisete komentare selektivno? Dozvoljeno je vrijedjanje sviju osim Bosnjaka? E nije problem ni vas izbrisati sa favorites-a, tj. sa bookmark-a. Jedan postetioc/posjetitelj manje. Jedan hit (broj posjeta) manje. Jedna reklama manje. Jedna po jedna...i cao!
\"Kakve ja veze imam sa zlocinima al kaide? Nikakve.\" Nemaš nikakve osim što ste ima davali pasoše BiH. Ni Abu Hamza nije problematičan. Baš neki fin čovjek.
Nista cudno sto mu je palo na pamet da se raznese bombom. Nekima to prirodno lezi...
Nemoj mjesati babe i zabe.Niko nije rekao da su svi hriscani genocidasi. Ali je istina da dio hriscana odnosno dio pravoslavaca i velikim dio srba pocinili 91-95 u BiH pocinoli genocid(odluka medj.suda u Hagu) mada je ovo 10 genocid na bosnjacima od strane srba, i nije samo par srba osudjeno za genocd i zlocin to je mnogo vise sto u Hagu sto na ostalim sudovima. Velika je razlika od genocida ,zlocina i teroriste.Sta je tu nejasno.
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahronika/clanak/100609044 Stravičan zločin kod Počitelja Upucao rođaka, pa se raznio bombom Đeno Šabanović je u utorak uvečer oko 23:30 sati u mjestu Ševaš njive, koje se nalazi u blizini Počitelja, iz pištolja ubio svog rođaka Seada Šabanovića, a potom počinio samoubistvo. Đeno tokom jučerašnjeg dana nije bio kod kuće, a nakon povratka uzeo je pištolj i bombu i prijetio da će izvršiti samoubistvo, potvrđeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.U međuvremenu se pojavio njegov rođak Sead, koji živi u kući do njegove, i pokušao ga od toga odgovoriti. Potom je ubica, koji je imao psihičkih problema, iz pištolja upucao svog rođaka, nakon čega se udaljio sa mjesta zločina i raznio se ručnom bombom. Sead je preminuo na putu ka mostarskoj bolnici. Sta reci? Đeno šen\'o!
@ @ istina Ako su svi Srbi GENOCIDNI, sto ne bi i svi muslimani bili teroristi? Jedno pravilo za sve, sto da ne?
istina:\"joj al nas deru ove cete bombardovali nas, izvrsili genocid, srusili Sarajevo, protjerali nas, a mi im sirimo crkve usred Sarajeva. e stvarno smo sve ovo i zasluzili neka popovi imaju jos prostora da blagosiljaju zlocince\" Kako b i bilo da zapadne zemlje na osnovu islamskih t.e.r.o.r.i.s.t.a. proglase sve M.u.s.l.i.m.a.n.e. T>E>R>O>R >I>S>T>I>M>A, kad si vec vi dozvoljavate na osnovu par (osudjenih) ratnih zlocinaca da proglasavate sve Srbe G>E>N>OCIDNIM N>A>R>O>D>O>M? Jasno je da nisu svi M.u.s.l.i.m.a.n.i. t.e.r.o.r.i.s.t.i., ali svi t.e.r.o.r.i.s.t.i. JESU M.u.s.l.i.m.a.n.i.. Jasno je da su pocinjeni r.a.t.n.i z.l.o.c.i.n.i. i od strane s.r.p.s.k.o.g. naroda, ali to ne cini ni sve M.u.s.l.i.m.a.n.e. t.e.r.o.r.i.s.t.i.m.a., ni cijeli srpski narod g.e.n.o.c.i.d.n.i.m. A neko ti je vec napisao sta TI radis ovdje. Ti siris govor mrznje!
je kako je dozvoljen govor mrznje proglasavanjem CIJELOG JEDNOG NARODA GENOCIDNIM na ovom portalu! I Njemacka je imala nesretni Holokaust, pa Nirmbersko sudjenje na kojem su osudjeni NACISTI, a ne CIJELI NJEMACKI NAROD. Mi smo imali sudjenja u Hag-u gdje su se nasli ratni zlocinci a NE NARODI. Ovakvi komentari kojima se dopusta vrijedjanje cijelog jednog naroda i raspiruje netrplejivost po nacionalnoj osnovi spadaju pod GOVOR MRZNJE!
Bosnjacki politicari i dalje dokazuju da su papci i da necijene svoje.Genocidna nije vratila ni 20 % nekretnina I Z , Nani Fati nisu jos digli crkvu a ko zna i hoceli, onda onima bosnjacima zemlju u Konjevic polju ,pa u Bijeljini porusili u centru bosnjacke kuce da prave crkvene dvorce u Trebinju nisu vratili ni 30% nekretnina IZ itd,itd.U Genocidnoj su crkvenu imovinu vratili svu i jos im dali dosta drzavne imovine.Trebalo je raditi reciprocno ali sve ovo za crkvu ganja Tihomir i SDA i Inzko. Ali nece ni ova vlast dugo.
@asas Bravo! Slazem se 100%. Ogulise na ekonomiji, pobogu brate...
Ja bih studirao ali nemam novca. Imao bih ako bi RS platila odstetu za RAT. A sto se tice nove zgrade - neka, to je fina stvar.
Taman su napravili sistem, ovi sa ekonomskog fakuteta da svake godine renoviraju zgradu i kroz renoviranje jame po nesto u dogovoru sa izvodjacima. Propade im sistem. Evo sada upravo na ulazu renoviraju fol neke prozore, jer nema vise sta novo da se renovira. Imaju vise kamera nego u Centralnoj Banci. Ali postoji rjesenje, ovo je sansa da se kroz novu zgradu JAMI jos lakse. Udri po dzepu studenata. Ko jos pita studente. ZALOSNO
samo uz put da se popisam na srpsku krvolocnu crkvu!