Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro išta ostane kakva nam je protivpozarna zastita - jedan bijedni helikoptercic baca lavor vode. E tugo moja
nigdje veze ti je komentar, da li si vidio kako se negdje drugo u svijetu gase pozari??? sve i da imamo 10 kanadera gdje ce kanader sletiti da uzme vodu, na jablanicko jezero je li?
ma ovi su požari mila majka, priroda se sama obnavlja, liječi... ali šta konjičke, jablaničke, drežničke... bande radi po navedenim planinama (nelegalna sječa šume, divlje šljunkare, probijanje šumskih cesta radi ekstenzivne sječe šume pa i munike, npr. na prenju, testiranje bojeve municije pod prenjom blizu naseljenih kuća, krivolov posebno na prenju i čvrsnici...) to je glavni problem!
mogli ste sliku famozne munike staviti, da ne googlam.
Kad je narod otišao sav u pm pa podmeću požare i bacaju staklo...
osnovati nevladinu organizaciju koja ce dobiti sredstva od EU i UN i izvrsiti zastitu, ponovno posumljavanje i pohranu genoma... eto prilike i ideje skolovanim ljudima bez zaposlenja
Ovo su bile normalne generacije, a ovo što nam dolazi-da Big sačuva i sakloni...
Nebi ni znali za to da niste napravili ovaj članak. Pa koga briga za prirodu.bitnija je opširna centar nego10 drugih...a i fotelja im je nekako draža od munike...
''U narednom periodu trebalo bi više raditi na zaštiti i očuvanje prirodnih resursa općenito,..'' U narednom periodu bi trebali raditi na podizanju zatvorske kazne sa Naplati kaznu na 15 g robije.
Jbte ovo daj hdz, sda, pdp, hzhb da jedno drugom mamu spominjemo, tu idemo svakako popit pivu i ostavit smece...
JA šta je stardalo u drvenariji vikendica SDA i HDZ čimbenika ne smijem ni govoriti !