Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nazalost, nije ovo samo kod Goazda ovako, vec kod svakog naselja u Bosni
mr.Bonbon slazem se sa tobom.Ali isto tako ima i jedna porazna cinjenica u ovoj nam zemlji da je NACIONALIZAM bukvalno unistio GRADSKU PAMET I KULTURU(nesto radeljeno diljem svijeta a podosta ubijeno) pa na njihova mjesta dovedeni dojucerasnji cobani drvosjece i ratari koji sad traze da imaju prednost nad kolima hitne pomoci,vatrogasnim vozilima i td.
Ja mislio u Govnazdu od otpada samo govna kad ono ima i teskih metala.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Odraz,obrazovanje,kultura i nadasve SELJACKA NE KULTURA od predsjednika opcine Ramovica pa tih kurtonalnih vlasti sa fals diplomama tipa Radeljasa i onog skoro sto je " sam" podnio ostavku.Naucili ljudi sa sela da guraju otpad u potoke pa misle da tako moze i gradski otpad
@eurokrem pored svakog grada je ovako. Postali smo gori od Zimbabvea.
Bake-bey da spakuje smece i posalje kod svog dobrog oslonca i sponzora Kuka-bey iz Banovica, pa ovaj to spali u TE Banovici koja ce biti vlasnistvo navedenog bey-gay dueta
Seljacine iz Gorazda
Normalno je da deponije samo rastu kad nemamo fabrika za reciklazu i selektiranje otpada, ako ovako nastavimo imamo jasan cilj da postanemo smece evrope, sto ustvari u jednu ruku vec odavno jesmo.
Jedini i najbolji način da se riješi problem smeća je spaljivanje i reciklaža... Spaljivanjem smeća Singapur proizvodi električnu energiju koja pokriva dobar procenat njihovih potreba dok bi kod nas bi/ product ( toplota/para) mogao biti korišten i za zagrijavanje zimi..
Svo ovo smece bi trebalo premjestiti na privatne posjede odgovornih zadnjih 20 godina, pa neka rjesavaju svoje smece. I nije mi jasno kako se ne moze stati u kraj bespravnom odlaganju smeca?! Zar je tako tesko postaviti kameru ili dezurnu osobu, pa podijeliti par kazni i naplatiti ih, te bismo vidjeli da li bi opet bilo bespravnog odlaganja. Ovako samo imamo neke konstatacije, bez ikakvog plana kako tome stati u kraj
Crkli svi koji to rade. Idioti jedni 💣💣
Sav otpad iz Gorazda vlada Sarajevom..
Ja mislio u Govnazdu od otpada samo govna kad ono ima i teskih metala.
Treba ispitati jeli to bošnjačko srpsko ili hrvatsko smeće, ali čisto sumnjam da je bošnjačko mi muslimani smo naj čišća vjera.
Pa reci da smo velike patriote... Jedno veliko PLJUC uz vjetar!
realno.... i narod je kriv sto krisom odlaze smece na toj lokaciji
steta za Grad Heroja
a gadno je kad imaš 18,7% i 1,5 miliona ljudi, moraju govna isplivat
nisu to ljudi, to su boooooosnjooooookci
@docicemo Ti procenti su besmisleni... to se vrlo jednostavno može proširi minimalno još 30% u 24 sata, ako ikad procenti zaista postanu toliko bitni,Sarajevski kanton sa 500+ hiljada stanovnika okružen sa gotovo praznim prostorom šumama,planinama i brdima... razmisli malo idiote i ne prizivaj nevolje.