Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa 4 zadnje godine Anes Osmanovic dok je bio ministar puno toga je uradjeno. Samo Hayat je o tome obavjestavao. Sad ispade kao nwsto se promijenilo. Nije, i ranije je to bilo, samo klox o tome nije pisao.
Ja sam neki dan bio u Odžaku!! pomislio sam da sam u Hrvatskoj,a granicu nisam bio prešao!!! kod bezinske pumpe Lešić,ako se sjecam imena,postavljene 4 zastave Republike Hrvatske!!! sada dali je to dozvoljeno zastave druge države postavljati javno u BiH neznam!!!žive i hrvati naravno u Odžaku ali mislim da je to nelegalno raditi,a obratiti se nemas kome!!!
Pa kakve veze ima nek postavljaju nije zabranjeno, opet je to BiH. Po Njemackoj nema kakvih nema zastava po balkonima i gartenima, nek kacaju ljudi sto vole.
Svaka čast. Za primjer i drugima..