Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakvih 50 godina... zaboravile su Bosnje vec sad ko ih je k.l.a.o i silov\'o. Uskoro ce bit\' vise cet.nic.kih zrtava nego svih ostalih zajedno, a sve zahvaljujuci SANU-propagandi i KOS-u koje bosanci neuzimaju za ozbiljno. Haman je Mesa Selimovic dobro opis\'o bosansku dusu ( ako je i ima :( )
svi cemo mi plakati za Jugoslavijom jeste da su je Srbi pokusali spasiti ali ocigledno na pogresan nacin... Da, da nisu pokusali oruzjem nego mirnim putem nebi bilo ovo sto je sad. Kad tad bi mi morali zivjeti zajedno jer ekonosmki smo vezani. Ovako treba proci 50 godina da rane zacijele.
svi cemo mi plakati za Jugoslavijom jeste da su je Srbi pokusali spasiti ali ocigledno na pogresan nacin...
Hrvatska ce plakat za bivsom Yu, kad im udare poreze i povise cijene nakon ulaska u evropu.
Najbolje bi billo vratiti ono sto je CrnaGora bespravno dobila i imali bi dupli izlaz na more.
Pa neće valjda Bo.šnje pitat kako će i šta će, hehehehe
Nazalost mostar ima pravo u ovoj prici se pitaju samo ERCEGGOVNCI SKUTORI.
Muslimani, vi u ovoj priči niste \"mi\". \"Vi\" strana su Hrvati RH a \"mi\" strana su Hrvati Hercegovine. I kad spominjete Ploče ni tada niste jedna od strana u pregovorima. Preko pola kapaciteta luke Ploče koristi Aluminij iz Mostara, tako da je to opet naše pitanje. Jedino što ima nekih šansi je da vam Dodik dozvoli luku na Miljacki.
Što službena Banja Luka misli o ovome?
Bravo pasa.. Sve brate velika srbija a Hrv.a.ti se prasve blesavi,.. dajte da mi povezemo ploce i da budu nase kao sto bi i trebalo a evo vama koridor... treba i od crne gore trazit sta je nase, zar ne?
Dati im da naprave svoj \"lični\" autoput malo dalje od Neuma (da se zaštite ekosistemi) i godišnje to naplaćivati 50 miliona KM.
Pa razmenite teritorij onako kao i franjo, zamenite Dubrovnik za Ploce. Dajte Dubrovnik Bosni i Ercegovini a uzmite Ploce/Neum. Ne treba vam niti zaobilaznica niti most.
Nama svima je jedini spas nova Juga,EU je crkla finansijski.
dvitisuce trineste osvanuce velikas srbija
pital ovde ko sta Bosnjake?