Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalosno je kako nikako ne spominjete ljude koji su mnogo toga dali Gorazdu...ne vidim uopce zahvalnost za pojednce koji su se nekim postupcima vise istaknuli od drugih. Sve pohvale svim borcima, ali isti moraju shvatiti da su pojedinci ucinili neke vece stvari i nosili vecu odgovornost!
evo još jednog ratnog profitera
Jugoslavija je bila meka i medina za bošnjake,da su bošnajci odustali od refernduma,danas bi jugoslavija u evropskoj uniji,svi su krivi za rat,a srbi su načinili najviše zločina.
Nije mi samo jasno zasto SDA uporno guea lopovku Aidu Obucu u ovakve manifestacije. Ona je inace nosioc studettske stipendije. Fuj!
Vrati pare od donacija smradu jedan
Goradže je opstalo zahvaljujući mudrosti našeg predsjednika rahmetli Alije Izetbegovića, Allah mu podario džennetske bašče. I zahvaljujući Stranci demokratske akcije čija sam ponosna članica ovdje u Konjicu. SDA je temelj opstanka Bošnjaka i našu SDA nikad ne smijemo izdati.
Ejube idi na svoj fakultet pa studentima svojih prijatelja za 10000 pricaj
Ajde ti ejupe kući zavida a to što se Goražda tiče - alija nam ga je tri puta platio, što je sam i rekao seferu na Aerodromu pred Mladićem. Nelažem raspitaj se!!!
Ajde ti ejupe kući zavida a to se Goražda tiče - alija nam ga je tri puta platio, što je sam i rekao seferu na Aerodromu pred Mladićem. Nelažem raspitaj se!!!
gorazde i drina ljubavi jedina.....sretno gradu heroja
Što ne govoriš da si 93 rekao u Ženevi da su Bošnjaci “srbi islamske vjeroispovijest” i da trebamo preći na stranu četnika. Sram te bilo!
Eube veliki Bosnjace ! Sretan dan drzavnosti drzavo BOSNO I HERCEGOVINO! Najljepsa na svijetu. Ziva i zdrava bila do sudnjeg dana!
Mrs krme
ovaj Ganić je veliko smeće od nečovjeka .. profiter .. ratni
Danas u ovo isto Goražde dolaze da rade djeca četnika iz Rogatice i Rudog koji su svojevremeno etnički očistili te općine pa se bili nameračili na Goražde.
Ostalo je zato sto nisu klali po okolnim selima