Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo izgleda svi imaju neke zahtjeve osim Bošnjaka??
Eichhorst je najveci Dodikov lobista u EU, zasto se trojka boji da iznese to u javnost?
Jasan signal ste poslali vi iz Evrope! Zaobilazite sve one najveće dokazane patriote ove zemlje, a vidimo koga sve dovidite za sto! Ko Bam sve odgovara. Blokatori ove zemlje + klimoglavci koji će uraditi sma baš sve ono što vi kažete! Pametnom dosta !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Koliko su dobre namjere EU dovoljno govori da sastanku prisustvuje Željka Cvijanović, dok Komšića i Bećirovića nema! Čović, Krišto, Dodik, Stevandić, nametnuti Nermin i kompromisni Dino. Šta očekivati? Sigurno ništa dobro za BiH! Nakon isključivanja Lende zaobilaze se i dva člana predsjednišva. U ime Bošnjaka i drugih patriota nastupaju oni koje dio MZ želi.
Ova kujica je Dodikov najveci lobista u eu
Ova zemlja je natopljena krvlju ljudi koji su je branili. Ova umišljena gospođa mora znati da ni BiH nije kao što je bila 92. naivna slijepo vjerujući svakom ko joj je pričao "lijepe priče" i proglašavao sigurnom zonom!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tih 14 uslova se nece nikad ispunit, zato sto se radi o tome da strani suci napuste ustavni sud. Ali bosnjaci na to nikad nece pristati, jer onda nece moci bez tih stranih sudija vladati nad Srbima i Hrvatima. Znaci nema nista od EU.
Kasno je kada ode predaleko. Problem se rješava odmah, ne čeka se da stvari odu predaleko. Ponavljam, tada je kasno!!!!!
Evropa je kučka, oni prvenstveno gledaju svoj mir za ostalo ih je nebriga. U slucaju nemira u EU napraviće nama sranje, licemjeri
Bla bla blub
Džaba ti sve ako se uvedu etničke odrednice...džaba ti suverenitet i teritorijalni integritet...karikiram tada jedan predstavnik etničke skupine vrijedi ko hiljade drugih članova iz neke druge etničke skupine i može da koči...samo sposobni, ništa podobni i etnički
jebite se. tursku necete da primite 50 godina.druge primate a da nisu ni za africko pleme
Ne treba nam EU ako nemamo državu
"Ostvarili značajan napredak"????? Na kakvim si ti drogama......
MAR....... U PI NA KVADRAT JE,,,, DOD MAT.....R
Ostvarili smo napredak,.. iselili vam u Njemacku još 50.000 radnika.
Primili Rumune Bugare Mađare sve ološ i sad mi problem a imamo više potencijala od njih zajedno
Ja svaki dan povucem crtu
Mrš!
Kad god je neki belaj ova klošarka dođe da "miri". U prevodu dolazi Miletu da ispunjava želje.
SAD BOŠNJO MISLI: KAKAV ŽESTOK RAT SE VODI IZMEĐU DODIKA I MZ! A STVARNOST JE TAKVA DA JE TO FINIGIRANI VERBALNI SUKOB, A U SUŠTINI JEDINI PRAVI RAT SE VODI IZMEĐU KOLEKTIVNOG ZAPADA + DODIK+ ČOVIĆ PROTIV BOŠNJAKA. DODIK ZA ZAPAD PREDSTAVLJA "NESTAŠNOG DEČKA" KOJI DOBRO OBAVLJA POVJERENE MU ZADATKE NA DESTRUKCIJI EVROPSKE DRŽAVE U KOJOJ MUSLIMANI ČINE VEĆINU.