Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
4 godine tenderanja za dionicu od 10km. Zovite ginisa. Ovaj rekord se više ne skida.
jaca banka.od drzave, ej moji sehidi zasto ste se vi borili?
@yumbi Nije jaca banka vec su nasi kriminalci htjeli banci podvaliti drugoplasiranu firmu na tenderu, tj eruoasfalt, iako je kineski konzorcij imao povoljniju ponudu i banka nije htjela pristati na to. Pisao je zurnal o tome. Sad su vjerovatno nasli rjesenje kako da prisile banku na novi tender gdje ce euroasfalt sada dati bolju ponudu, a nakon sto dobiju tender i krene se graditi izmislice neke nepredvidjene troskove i svejedno ce zavrnuti desetak miliona, tako se to radi...
Tajno nek se ne zna gdje idu pare ...
"Uprava JPAC tvrdi da je učinila sve da zaštiti integritet procesa evaluacije ponuda koji je započeo 17.07. 2017. godine. " OK, nemate pojma, vi sve uradili, informacija procurila, likovi se zalili, proces ponovo, trosak ponovnog procesa ponovo, novi uhljebasi sa novim idejama, i tako u nedogled. S druge strane, vi koji ste sve uradili, sad fino istragu opalite, pa da se vidi koji uhljebas je ovo uradio? pa da vidimo onda disciplinske mjere?
to su pare gradana, ne vase licno, sve vam po spisku.. Da radite sa vlastitim parama, sve bi bilo gotovo za mjesec, ovako, ide plata, idu beneficije, JBGA sve smo uradili, neko je pogrijesio... Ima li ijedna institucija proceduru za pristup i zastiti podataka? ima li iko pameti vise u ovoj drzavi???
@PametnomDosta777 Prvi politicar koji pokaze incijativu za bilo sta dobro za ovu drzavu (sem pitanja zastite nacionalnog interesa - to me stvarno ne interesuje) i pokaze odgovornost prema svom ili poslu svoje sluzbe, dobija moj glas. Dosta vise price: desilo se, potrosli smo milion, bezveze, i to je to. GDJE JE ODGOVORNOST?
"U tom smislu, EIB u svom pismu nudi eksperta koji će, o njihovom trošku, pomoći JPAC-u u ponovljenom postupku"
da sam miješao malter mješalicom brže bih završio autoput nego ovi
nista doizbora 2022
A medij koji je imao insider info je.......
Znači ništa od cesta, džaba akcize, ode lova opet budžetlijama
Znači džaba akcize, ništa od autoputeva, ode lova budžetlijama
Potrebno je sve učiniti, da posao dobije Euro Asfalt
Ne da se usranom do potoka. "Sposobni " Terzic ako napravi i metar kaldrme je za njega uspjeh. Nevjerovatno zbog kakvih propusta i idiota gubimo , bez potrebno,dragocijeno vrijeme.
Novi fijasko Adnana Terzića
Opet spinovanje
Tito bi samo lupio šakom o sto i završio posao onako kako on misli da treba. Nikakvi strani eksperti i lihvari mu nisu trebali! Koga smo to pitali za mišljenje kad se pravio autoput Ljubljana-Postojna, Zagreb-Karlovac, Bratstvo-Jedinstvo...? Nema Bratstva i Jedinstva, nema ni samostalnog odlučivanja. Ovi što su ko fol htjeli da stvore samostalne države nisu nikad bili ovisniji od drugih nego sada, ne smiju prnu't bez Brisela!
valjda su toliko ukrali da je i ovim lopovima iz EIB-a neprijatno... uzmi ago koliko ti drago