Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za 150 miliona dobit ćemo kilometar autoceste i prelijepu 3D video animaciju preostalih 250 kilometara, pa kad nam bude ćejf da se vozimo samo kliknemo play.
ŠTO STE UVODILI AKCIZE AKO ĆETE UZIMATI KREDITE MAMU VAM JĖBĖM ???
pa akcize su garant i uslov evropi da se kredit moze vratit a ne da se od njih gradi
SDA taktika razvoja BIH " help, help, hilfeeee,ajuta, donejšn pliz" a onda dodje expert iz realnog sektora fadil i uvede novinu "help,hilfe,ajuta,donejšn i novitet kredit,akciza" to vam je u osnovi to..
Znaci samo EIB je dao 2,5 milijardi eura kredita Bosni,MMF i komercijalne banke sigurno bar duplo toliko još... a neki dan SDA objavi da Bosna ima dug oko 5 milijardi maraka ... Pa sjeme vam se zatrlo lazljivo ! Samo EIB-u ste duzni 5 milijardi i to BEZ KAMATA!!
8 milijardi maraka nestalo od starih akciza plus uvedene nove a dize se 150 miliona kredita. Svaka cast ovim nasim politicarima svega mi,jame ljudi i opet se zaduzuju ko hadzije a stado mirno pase li pase.
Nisu akcize uvedene da od njih gradimo već da garantujemo kreditorima da mozemo vratiti.. odnosno da mozemo bit sluge i podanici EU jer uz troduple akcize dosad posudjeno vratiti ne mozemo
Pitaj boga Koji put se pise I sere o istom kreditu, Al bosnjo je to, dok skuzi ovi vec pola pohapali
Stvarno mi nije jasno zasto se dizu krediti sad kada placamo akcize 0,25 KM i na godisnjem nivou treba da se sakupi oko 1 milijarde KM ili dovoljno za 50-80 km autoputa . Autoput se moze graditi iz tekucih sredstava a ne zaduzivat djecu koja se jos nisu ni rodila.
Neće Bosna isplatiti kredite do godina u kojima je smještena radnja Star Treka sa kapetanom Picardom
Sad se tek vidi kolika je važnost halal kredita islamske banke za razvoj :))
Hebo li vas onaj ko vas dovede lihvari
a akcize tj. lova od akciza? šta je s tim??!
Može li milion za utakmice SP-a? Koji jad od mentaliteta, kuka se što nema za utakmice a neće da plaća pretplatu, a država saziva Vijeće Mministara da se "riješi problem". A kad treba za ozbiljne stvari, onda nema. Kakav narod, takva država.
@Miles Dyson Hebo te liga prvaka, gleday GOŠK-TOŠK
@goldenspoon Nije poenta teksta šta će se gledati, već čime se sve Vijeće ministara (ne)bavi a (ne) bi trebalo. Al' tebi je Liga prvaka vrhunac u životu, pa ne vrijedi objašnjavati.
Ove kriminalce koji su glasali za akcize, i stranke SDA, SBB, SNSD, HDZ i ona debela iz HDZ 90,treba kazniti na oktobarskom izborima😎banditi bez imalo stida i morala😎😎😎😎😎😎
Jbt...ide narod odavde, tamo se pati ali nema povratka!
A zašto nam služe milioni od akciza? Hoćemo li metra napraviti bez kredita?
Te su pare vec potrosene hahaha