Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Napokon! Imamo priliku glasati za člana naučnog vijeća u USA profesora HADŽIKADIĆA. Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno.
Ovaj čovjek stvarno uživa, dobra fotelja, odgovornost nikakva, putuje se, ima se. A kapacitet samo takav.
Kud politićare niste znali pokloniti uz te miliarde..
pričajte šta hoćete al Fadil je sposoban čovjek za poziciju premijera kolko god to čudno zvučalo
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Čovjek daje NADU, priča o budućnosti, ne vraća se u prošlost, ne priča o sukobima, priča o dogovorima. MIRSAD HADŽIKADIĆ za Predsjednika BiH! https://mirsadhadzikadic.ba Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno.
konjoooo
Al zato če uvoz premašiti 20 milijardi
2014- 29% nezaposlenih, 2018-19% nezaposlenih. Izvoz 2014 4,4 mil eura Izvoz 2018 6 mil eura Fadil Novalic, menadzer na mjestu politicara!
Ja mu vjerujem na rijec.Ako je uracunao onaj silni izvoz mozgova koji je otisao u nepovrat onda je to i mnogo vise.Sve te karte koje su prodali u jednom pravcu,papirologija koju su raja morala da povade i poplacaju.Diplome da se prevedu itd itd.Nakupi se tu par milijardi
Sine, jesi ti normalan? Rijec je o izvozu proizvede robe, kakve diplome i papirologija, jesi normalan? Ako pokusavas biti duhovit, daj malo treniraj.
@crnadusa botino, dobar sendvič, a?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Dok drugi kandidati za svoje položaje mogu zahvaliti stranačkom stažu, MIRSAD HADŽIKADIĆ je svoju poziciju izborio samo i isključivo svojim radom! https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/ Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno.