Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovom čovjeku treba dati doživotni mandat. Kapa dole Efendiću!
Odlican nacelnik. Samo naprijed.
KOGA CES TI OBRADOVATI COBANĆE POLUPISMENO FUJ
tvoji rezultati sve govore samo guraj Nacelnice uzimaj ali daj I narodu I da nam budes jos 100 God I opstini
Obradovao ih pred izbore, obradovao za novu godinu, nije jasno odakle ti pravo da djeliš milione opštinskog novca penzionerima koji su uglavnom iz istočne bosne ko i ti ! A podnio si krivičnu prijavu što je opštinu oštetio za milion ??? NEće dovijek ani tužilaštvo biti prčija SDA niti Adisa ZAhiragi sudija ! ZAPAMTI !
Dijeli pare nakon što je izboksovao da u opštini nema ni jednog PRIVREDNOG OBJEKTA PA SE NEMA ŠTA NI DIJELITI UBUDUĆE ! GRAS može samo dotirati 33 miliona gubitka za penzionere koje je SDA višedecenisjkom pljačkom također bacila na minimalce i gubitke ! Ova će prićča trajat još malo dok se ne pohapa sva zemlja !
Svakom po jedan šamar.
Zaposlio pola porodice i komsiluka pretezno iz Buća u opstinu, a sto je para opro preko projekata to je isto diskutabilno.
On pun sebe ko da pravi od svog novca
Spavas li mirno Damire Hadzicu haha Semire majstore svog zanata :D
Šta kaže jel' ima još koga od familije da nije zaposlio u 2016. u opštini ili je ostalo još članova za 2017.?
Čovjek za 10 osim za mrzitelje islama... i ovih što su napustili islam
Nije se rodio ko je napaćenom Bošnji ugodio.Bošnjo sve o drugom zna, a sebe u ogledalo ne može pogledati. Bošnjo ne bi bio to da ne zavidi, spletkari, zaboravlja učinjeno dobro. A kad se podje gusiti u smradu vlastitih nedjela, kad ga zemlja podje tresti- nije mu jasno, odakle!?? Svijest promjeni Bosnjo, svijest..........
Dobar je Rumenko...Nego da priupitam kad ce most prema Boljakovom pun mi je klinac hodanja preko pruge.?