Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si Semire bio nada svojim potezima u svojoj općini, vidi na sta si spao.
Zamisli Efendiću kaže neko na šta si spao, pritom podržava Nermina Nikšića i Edina Fortu, boze sacuvaj
Nek je tvoj nermin dobio fotelju, pa makar niko drugi nista ne dobio. Jos se ponosis time.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
J*** se ti.. ti si im davao vrijeme da sve posloze pa se ko ckapi fino povukao.. podjednako ste krivi i ti i Ogresevic za ovo..
Kalkulant lagano u opoziciju...
Ljudi moji, okrenimo se Rusiji i Kini.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ovom se na faci vidi da jd poltron od rodjenja
I si kriv na samom pocetku ženu ti nabijem na carinu
rumeni, nad*ebo si i fahru. nego da te pitam, kad ce posteno sudjenje tebi za onog dedu sto ubi autom na pjesackom? jel to bake drzi slucaj u ladici?
Rumeeeniiii, i tebi je tik tak jos malo...Satrao si opstinu Novi Grad, samo finansiras svoje glasace iz seljackih rubnih podrucja opstine! Mozda se i vratis u SDA, sad kad ai odigrao dobru utakmicu za njih..Ti i Haris Silajdzic cete na smetljiste istorije!!!
Pokušaj spašavanja vojnika Fadila kojeg si toliko kritikovao. Kome bacaš šuplju
@Fokume pa gdje bas nadje Umag da poredis sa ovim.U Umagu je 80% Italijana i sutra bi se odvojili,naravno demokratskim putem, od Hrvatske,ali oni su kulturni ljudi,vole svoju maticu zemlju ali isto tako postuju zemlju u kojoj zive i svojim vrijednim radom zaradjuju za zivot sebe i svoje porodice.Uz to i da ti kazem,a to govorim iz iskustva,Umazani,uopsteno Istrijani su vrlo naklonjeni BiH.
Eto tako trebaju i bosnjaci...zapet i radit a ne samo covic ima kucu ukro ovo ukro ono a covjek radi...
Sad te samo jos iz KS nogirat, pa palamudi dolje u opstini,al samo jos godinu
Kad neko mora da pobijedi sudija svira penal i poslije utakmice
Jooj ovog prelivode.Ne zna bil pisao,il srao
Nek tebe nema i SDA. Sve je dobro
ahaa ahaa, sad su vlade koje su "birali građani" radile za građane i donosile im dobro, pa ova neće. Daj saberi se rumeni, ne može se jednom guzicom na tri stolice
Kakva demokratija sada ce se otvoriti spisi da vidimo ko je sta krao i kako se radilo
Rođo tvoj maksimum je Općinski nivo.
Patrioti se moraju ujediniti i bojkotovati ambasade i SS-ovca Šmitlera. Vrijedjati svaki dan Šmita kako lično tako i politički i na svim drugim osnovama, omalovažavati OHR i sve njegove uposlenike
E moj Rumenko daje tebi stolica bilo kakva.. takvi su najgori
Covjek je upravo odustao od zagarantovanih fotelja i ministarstava zarad principa. O cemu vi ba pricate? Procitate li ikad ista vise od naslova il vas mozak to ne moze dokucit?!