Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja neznam imali u drugim drzavama vikendom nonstop politicara na nekim emisijama ko u BiH
Sabina Cudic uredno glasa svaki put identicno kao Sanja Vulic, smeta joj sto je Benjamina patriotski orijentisana a ne pro-cetnicki kao Sabina
Dno dna je da proziva Benjaminu zbog desničarskih aktivnosti a sama ona je glasala i izglasala npr. Nešića!!! baš čudno!
Eto Asima kuku tebi.
STRUJA POSKUPLJUJE A NIKOGA NIJE BRIGA! IZGLEDA DA NAS VIŠE BRINE STANJE NA BLISKOM ISTOKU VEĆ KOD KUĆE!!!! SVI NA ULICE PROTIV NASILJA U S.KOREJI.!!!
dobro je mali
U ovoj državi je glavni problem što svaki bilmez sa bilo kojeg nivoa, smatra se pozvanim da komentariše i rješava sva moguća državna pitanja. Čovječe bavi se svojim poslom, rješavaj podvožnjake i uličnu rasvjetu, pusti ljude nek' radi svak svoj posao.
UCIJENJENI I KORUMPIRANI RUMENKO IMA NESTO DA KAZE 🤣🤣
Ovo zaduživanje Nikšićem vlade pokazuje svu nemoć i nesposobnost njenog premijera, koji će biti upamćen kao najgori premijer FBIH u njenoj historiji.
sta ga ovaj sere pa bio je u ambisu i prije
Ti rumeni kontao na 2 stolice sjediti, pa kad si provaljen Onda ti ostalo da tako po emisijama komentarises
Što ti možeš da jedeš govedinu, uhljupu
A ti imaš rješenje za bolje sutra ovog naroda,isto kao sto imas rješenje za onaj podvoznjak,pokro si djeci igralista,narodu parkinge,ali nećete jos dugo ako bog da vojkovici ce biti poznato sa najviše dozivotnih robijasa
Ne samo entitet FBiH,nego gurnuše državu BiH u provaliju.
a ovi prije kao nisu bilo kao iz bajke
Nek nam tvoj fooodil nije odveo entitet u ambis, hebo li te on
Hajde ti dodzi oa sve pozlati.Odavno si ublehas postao i pricas samo ono sto godi usima narodu,jer glasovi su u pitanju
Ti si jedan prevarant ko Haris Silajdzic
100 % u pravu
Kukavica koja je odbila da bude dio vlade koje kritikuje. Znamo svi da ova vlada nije ji blizu dobre, al je odlična alternativa vladi u kojoj je hila Bisera. Tako da uživaj u svom komformizmu i pusti ljude da rade. Vlada kantona Sarajevo ne da je bolja od prosle, vec je vidljivo bolja. Krenes od Ilidže i uživaš u promjenama na bolje. Vlada federacije je bolja od destruktivne vlade Novalica tako da psstt. budžetski parazitu.