Komentari (221)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Selam alejk Efendiću! Dogurao do načelnika kroz SDA i nije skontao kako stvari idu kad je glasanje. Aaa poštenjačine....
SDA je propala stranka.....SDA Drustvo jednog (zenskog) lica - Familijarni biznis u kojem je SNAHA preuzela lidersku poziciju (CG Klan)
Glasati za SDA znaci priznati samom sebi da si najjadnije bice na ovoj planeti.
Efendiću i ti si isti. Oko tebe su Ćuprija, Lilić, Pejović, sve go šljam i barabe
JEL TO 15-TI POSAO? DOK JA INAM 151KM VOJNE INVALIDNINE I ZIVIM KAKO ZIVIM VI PO 10-15 PRIMANJA IMATE..NEKA..NEKA..IZDRZALO SE I GORE HVALA BOGU DRAGOM A VI SE ZAPITAJTE STA CETE KAD ODETE PRED BOGA DRAGOG.
Bilo bi realno i posteno da je izabran Efendic,ovako,ostaje mrlja na izbor...
Lopovska stranka, bagra na djelu!
tipična SDA... Bakirova SDA... uslikaj listić
Pobijedio kandidat koji je podoban, Sebijin miljenik,...ona podoredsjednik da moze lakse vladati. Nije joj dovoljno sto je u Parlamentu, a ujedno i direktorica KBC.
Vidjet cete kad ovaj kriminalac i ublehas osnuje svoju stranku pred izbore ili pred one tamo. Ponjela ga slava, nemoral, prividna nedodirljivost iako je ubica. misli da moze parirati stranci. Mislio je i Konakovic pa se zezno.
Pa samo cmizdrite jbt, koji god ne prodje aman gori sve jeste i jaki, samo se dijelite doci ce faktura i za podjele, zivvi bili pa vidili...
Koji su to općinski odbori kiji su trazili od svojih delegata da uslikaju svoj glasački listic. Obznani da se pokrene postupak smjene predsjednika tih odbora.
Neka tebe nisu izabrali.Ti si sramota od covjeka.
Vidi Skake vrlog borca za antifašizam!🤣😂😂
Sad ce Semir da predje kod DineKonjakovica. Tako sve izbjeglice idu. 😂😂😂😂
Počeli su na svojoj koži osjećati vlastite izborne krađe... i vrijeme je. Polako...
Do tebe nepismeni Skaka, svi ste vi isti
ujedini se sa konakovicem i izvedite sarajevo iz tame