Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da sam ja ubio pjesaka lezao bih u zenici...sto bi i bilo pravedno...kazu pred pravdom su svi isti...jesu ali u pravno uredjenim drzavama...
@GlasNaroda Halo gnjido. Ne mozes da branis neodbranjivo. Branis ubcu, koji je na Fejsbuku napisao, da je vozio polako, gledao, lijevo i desno, a na snimku se vidi da je brzo doletio pred krivinu, malo prikocio, uletio u raskrsnicu, niti je gledao niti je stao, A MORAO JE STATI.Ubio je neduznog covjeka, gnjido botovska. Hebo li ti Salko mater, kakve imbecile salju, da im pisu po klixu.
@GlassNaroda ti si ocigledno jedan od onih koji se prodaju za 100 km.Da je vozio 35 km na sat covjek bi ostao ziv a ne bi preminuo.A porodica ga ne tereti sigyrno iz dva razloga.Ili su dobili dobre pare za to ili se toliko boje da ne smiju da ga terete.On je najgori nacelnik do sada.Rumeni seljak.Kad ga vidim povraca mi se od njega.Nemam napretka odmah godinu dana.A vi prodane duse za koju marku samo ga hvalite.Smijesni ste i jadni.
povrati pa nastavi da ga gledas
Čuj S.E. ''zaštitinik demokratije''? Čovjek od Općine napravio privatnu kompaniju gradeći infrastrukturne objekte kroz JP LOKOM u kojem radi ''značajna perionica/praonica''.
Gledao sam snimak. Ko god nije neka pogleda i sam ocijeni šta sve policija zataška. Jadna nam majka! Zgazi ćovjeka na kraju lijevu trake na cesti širine 6m, i zaustavi vozilo izvan kolovoznih traka. Pješak se najnormalnije kretao, krajem kolovozne trake. Ovaj je garant koristio telefon, Nije vozio brzo, ali nije ni stao.
Rumena SDA seljačina!
Kaže efendić dobio sat na poklon, hoće da podnese ostavku? :)
Nije poveo Ćwsira i kameru.
Garant je jedini tamo zgazio covjeka. Mozda se i pohvali nekom kako kod nas to ako si u vlasti, možeš zgazit nekog i da se ni krivični postupak ne provede kako bi bio red.
Tenderfendić
UBICA!!!
Ovaj i H.Ć vladaju Novim Gradom i jedva stžu upravljati ''stranačkim firmama'' sa isplatom u džepove osnivaća i suvlasnika.
Ma samo naprijed i pazi da ne zgaziš koga.
Klasicni kurton
Kralj! Dingospo pravi!
Mozete ga mrziti i pisati gadosti, ali ovaj covjek je nacelnik za primjer mnogima, pogotovo u BiH. Centar Safet Zajko, biciklisticka staza, skola na Aneksu, park prijateljstva, dvorana Srce, dvorana u Dobrosevicima, sportska i djecija igralista, javna rasvjeta, vodosnabdijevanje naselja, rekonstrukcije cesta itd.
Jb Vas Centar Safet Zajko! Ukrasio nesto malo ex JNA kasarne i to mu najveća zasluga? A koliko je ovaj primitivni rumenko sa svojim šefom, primitivcem Ćesirom, maltretirao građane Sarajeva redukcijama vode? Većinu glasova je dobio od svojih vjernih primitivnih glasača, jer isti ti glasači, nažalost, čine većinu stanovništva u čitavom KS.