Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve ce te vi s j ebat samo da vase guzice budu u fotelji ponjeo vas dunjaluk ali pazi sve se vraca sve se placa
Haj sto su nam nametnuli ustav ali sto nam hoce diktaturu manjine nametnuti.
U pogrešnom si društvu Semire. A ono što će se morati platiti, platit ćete svakako. Sa kamatom.
Hajde , ...konačno se uspravi i pokaži m... Imaš veliku odgovornost ...
R S treba pripojiti srbiji a vi se je....e izmedju...
Efendicu ne javljaj se znamo ko si i skim si isti si kao oni. Rusite svjesno drzavu i vodite je u nestanak, cemu tolika mrznja zar drzava nije vaznija od fotelja i izdaja. Narod Bosnjacki je krvario i ginuo braneci je a vi sada hocete da nestane kako vas nije sramota.
Ako sam dobro shvatio , SBiH neće podržati eventualno ovakvo rješenje ,...što znači da od ovoga nema ništa. Jedino šts bi imalo smisla , a na tragu je sadašnjeg zahtijeva Trojkuše + kradeZea jeste ,( a i Sda i Df i SBiH bi to podržali) , da se u P.skupš.F usvoje amandmani na Ustav F, po kojim večina u P.skupš.F može imenovati vladu, bez odluka predsjed.i podpredsj.F.
Ako Trojku preživimo, onda ćemo preživjeti sve, onda smo neuništivi. Ali, da Bog da...
Budi se Efendicu ! Napustaj Izdajnike inace ces biti Krivac za Nestanak drzave za Koju su Ljudi Ginuli !
Malo gospodinu je valjala SDA dok je bio unutra , a kad je udario starca Autom u Zagrebackoj ulici, unesreceni je podlego to se skoro i zaboravilo, niti je odgovarao!!!
A šta misliš da se ukinu kantoni?
Ti si obećo da nečeš biti u toj vladi ako bude her flik nametno takva rješenja.Vidječemo jeli ti bitniji obraz ili fotelja.
IDI PRODAJI URBANISTICKE SMETLJARU!
Samo referendumi ovoj drzsvi mogu pomoci
Ovaj Efendic ne zna ili je pošao ili došao. Za Nikšića i Konakovića se zna, otvoreno su krenuli u rušenje BiH i Bošnjaka, u dilu sa Dodikom I Covicem
Decentralizacija je Evropska praksa
Za sve je kriv Komšić i njegovo nadmetanje Hrvatskom narodu. Moglo je i bez ovoga. Visoki je tu da odblokira a da ni jedan narod nije proglasan.