Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
efendic : ,, Tako se ne pravi Dnevni red. Za tako nešto postoji godišnji program rada, pa se rješava jedno po jedno pitanje ,,............,,,, ...Ma ja SDA bi da ,, rjesava ,, stvari jos jedno 700 godina. Samo im dajte jos sansi , ne moze preko noci - sta ima veze sto vas handrimo 30 godina , to je tek pocetak
@gooUser1569397787 Nego kako vec jendo po jedno? Uostalom ovoj "sarenoj vladi" je odzvonilo, a buduci premijer vam samo kaze sta ce raditi i kako.
Bojim se da čovjek koji je napisao komentar ne poznaje složenost politike u BIH a pogotovo u entitetu FBIH, SDA nikada sama nije odlučivala o bilo čemu, tako da ta priča prolazi samo kod ljudi sa omanjim koeficjentom inteligencije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
KO O CEMU, SDA-OVAC O POSTENJU
Pa sta hocete botovi da za godinu naprave sto su cetalji srusili a lazne patriotr pokrale i jos vise devastirale u 25 godina vladanja MRŠ
Svaka čast, ali ovi ublehasi i to diletantski rade
Možda je prenos sjednice vlade KS bio revijalnog tipa, ali to je pohvalno, jer je u skladu sa promjenom pristupa komunikaciji sa građanima. Uopšte me ne iznenađuje da Efendić to ne razumije, a možda mu je i krivo što se on nije toga sjetio. Mislim, kad je tako stručan i nema šta da krije.
Da imas vjere u svom srcu ko mrvu hljeba poceo bi svoje prozivati za 20 zadnjih pokradenih godina
Ma ova Konakobiceva vlada se samo reklamira i misli o Lokalnim izborima.
Ako si protiv sda odmah si za cetnike odmah si spijun, izdajnik....Pa braco draga i vas je dosta.25 godina uzimate narod na price o patriotizmu o ugrozenosti od nekih tamo. Pola vasih kadrova prije rata bradili kao skladistari ko Cesir i ekipa a sada imaju milione. Narod u Bosni je ugrozen od vas i vase demagogije i pljacke, tendera i onog koliko se ko moze utaliti.
fakat ne mirišem ovog lika, prilicno ni stranku odnosno danasnju postavku stranke iz koje dolazi, ali je skoro sve ubo ovaj put... stvarno je ofirno kritikovati SDA zbog SBBovog direktora Autocesta i grafičkih predstavljanja još neizgrađenog autoputa, što je obaveza, a onda napraviti Cartoon Network prezentaciju šta Vlada KS radi i šta će raditi u 2020. Pa onaj crtić i jeste za uzrast do 5 godina. po sadržaju.
Cega se bojis reci ti nama???Nisu svi neradnici ko vi zelenasi, otkako dodje ova Vlada na vlast svasta se uradilo, ovo ide ka naprijed, Vi nas tabate 25 godina, nista dobro vidjeli nismo... Uzivaj kao nacelnik dok mozes, jer vjerujem da neces jos dugo...poz
Nije, nacelnice, budite objektivni
Efendic - lafo LEGALISTA kojem je bitniji imaginarni nebeski ZAKON od DRZAVNOG kad je u pitanu UBISTVO pjesaka(iz nehaja)!!! Kaze - stvar te nesrece (nije do Sudstva nego) je izmedju mene i porodice; oni su meni HALALILI!!!
Hahaha, pa radi guza malo, a?? To je bas interesantna tacka dnevnog reda, a uskoro ce postati jos interesantnije jer strah pocinje pricati.
SDA najave o padu vlade zvuče kao najave ovisnika o kockanju kako će sljedeći put sigurno dobiti i izvaditi se. što je babi milo... jedva čekam lokalne izbore, na prošlim ste popušili, na ovim ćete još gore, idite sa SNSD-om i HDZ-om radite na "državotvornosti" stoko lopovska, nemoralna, jadna
gdje je rodjen ovaj COBAN,efendic
HAHAHAHAHA jao Efendiću, jao SDA... ovo je vrhunac vaše kreativnosti?? tresu se gaće, a? moglo bi doći do vladavine prava, pa kud ćete vi onda? HAHAHAHAA a vidi komentara i botova, do kad vam je radno vrijeme? čuj budući premijer hhahahaha e tugo...
@NeaLogke ovo su malo salterski radnici, malo novinari portala
Vlada KS su fakat diletanti. Nikada vise neću za njih glasati. Ne znam da ću ni za SDA, Ovom čovjeku je svaka na mjestu.
@JosJedanBezVatreRLD ah ma nemoj bahahahah