Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi nama plasiraju vijest koda narod ne hoda cestom. Ceste grada Sarajeva su postale kao Juresic park. Od minecraft glava, dinosaurusa do tokio drift vozaca.
@Jollyjoker ako se mene pita mene svaki drugi dan zaustavi neka patrola haha bez pojasa nigdje ili bez plate radije pojas
samo zabraniti auta na 23% islamskog rezervata i uvesti kamile, kraj priče.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čista glupost i laž, sistem nam nameće priču a ljudi sve više ginu nažalost :(
Samo u januaru ove godine je bilo više nesreća i poginulih nego prošle u istom mjesecu
Zakon o saobraćaju je samo njima donjeo profit ništa više, bolje da su puteve napravili!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
prije da je zbog zakona o akcizama
Čiste laži, glavo je sakriti dobro radar i hvatati poštene ljude sto pređu 10-20 km od bezobrazno malih ograničenja brzine, mene u novembru uslikao kod Žepča na nagistralnom putu 70 km ogranicenje a vozio 95 km,100 KM kazna i mjesec zabrane i 2 boda.
Ma ne seriiiiiite :) poceli policajci pisati kazne za kojekakve gluposti ne bi li dobili na kafu. Samo sto sad kafa nije cener, nego cvaja ;)
Informacije za pohvalu svakako, pozitivna stvar je smanjenje broja smrtno stradalih i povrijedjenih. Trebali su jos malo istraziti koliko su para kantoni naplatili od kazni, posebno onih pocinjenih na magistralama gdje su ogranicenja 40 km/h zbog dvije i po šupe u blizini, a isto tako i koliko su prasinari "uzeli" zahvaljujuci visokim kaznama krenuvsi od pojasa i mobitela ;)
Drago mi je ako je tako
Dobar ucinak novog Zakona nadam se samo da su vam mejrni kriteriji realni
Mene kamera slikala na 62 KM/H kod rtv
nemoze kod nas nista bez lazi i petljanije!
Eto ti Bošnje, opet dobra vijest i on opet u nju ne može da vjeruje. Opsjednuti negativom nemoćni da svare da postoji mogućnost nečeg pozitivnog u zemlji u kojoj žive a koju tvrde da vole.
a vidi zagađena zraka u sarajevu .,ko tijesto
hahah ...a kod nas u hercegovini pun grad neregistrovanih vozila, vozača koji voze bez vozačke...prijaviš lika i kaže ti drot ..nemoj sa mnom u školu IŠO
Vezite se , usporite i kad prelazite ulicu pogladajte lijevo pa desno pa opet lijevo i bice upola manje poveredjenih i poginulih.
Najveći pozitivni efekti primjene ovog zakona su za budžete, policija se bavi fotografiranjem, a ne sigurnošću građana, borbi protiv kriminala, droge i sl., ovo su šuple priče.
dodjite u tuzlu i prosetajte po pjesackim prelazima. na SVAKOM pjesackom prelazu, kad se upali zeleno pjesacima, istovremeno se pali i autima. SVAKI put kad prelazim cestu na zeleno neko mi trubi i psuje, ili u gorem slucaju skripi i bori se da me ne ubije. jestel vi svjesni koliki je to pritisak na normalnog covjeka? a ako pustim vozila da prodju onda me vec ceka crveno na semaforu i nova kolona auta sa druge strane
Kolko im je trebalo da naprave zeleni val, ne boj se, i to ce se rijesit za nekih 15-20 godina.
Hoce da opravdaju tronozac i masovnu pljacku, pa vele eto djeluje.