Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prezime Bošnjak nosila je 6731 osoba u Hrvatskoj prema popisu iz 2011. godine. Skoro svi su Hrvati-katolici. To je populacija koja je kroz povijest izbjegla ili emigrilrala iz BiH pod navalom Turaka ili iz ekonomskih razloga. U BiH prezime Bošnjak skoro 100% nose Hrvati iz srednje Bosne, te iz okolice Mostara i Širokog Brijega. Gdje je tu Kavazović našao materijala da se igra modernih nacija u 21. stoljeću, Boga pitaj.
Onaj osjecaj kad 30god. moraju ponavljat ljudi ko su i sta su😂 ako ne podsjecaju ili ne stave plakat/bilbord zaboravit ce ljudi
Kavazovic je ponikao u sredini gdje je tolerancija i suzivot sustina bicha i normalno je da se ovako umjereno ponasa. To je njemu prirodno. Rodjen u Gradaccu a stazirao u Srebreniku, Muftija Tuzla. U sljedecem mandatu moras vise uticat na nemoral vladajuce oligarhije.
Ne mojte me pogresno shvatiti ali navedenim lokalnim je Njemacki Pasos ipak Njemacki Pasos.
euzu billahi tajni režim bismillah rahman rahim jeste firule
Kroz povjest sve ste vi bili. Bostijani srbi osmanlije hrvati jugosloveni itd itd ne zuri efendija sa zakljucima. Nekako me scena mumije i beni gabora na nekog podsjeca..
Najveci problem Bosne i Hercegovine je sto se vi mnogo vise vezete za religiju, nego za drzavu.
ja sam Bosanac ali i Krajisnik, to se ne moze promjeniti 😪
MI SMO BOZIJA STVORENJA...a to sto nas vi dijelite na vrste i rodove,to su samo vase igre u smislu "zavadi pa vladaj"
Et ti nam reci sad tko smo. Kako smo bošnjaci vise nas je pod zemljom i van zemlje. Bošnjaci su se sveli na uhljebe,penzionere i stare nane i dede.
bosanski katolici, bosanski pravoslavci i deklarisani bosanci se nece sloziti s tobom...
da li i ostali kandidati za reisa imaju priliku hodati po džematima i promovisati se?
Bossanci i Hercegovci napustite BiH ! Dobrodosle Sandzaklije ! Hvala Alija i hvala Boookire i hvala Bogu sto Booooookir nema muskog potomka!
Ja cu samo reci blago tim ljudima u Berlinu.
Sve dok imamo likove koji su voljni razrušiti bilo što dobroga radi svoje mržnje prema drugom hrvatu, Srbinu, bošnjaku...nema nam sreće u ovoj zemlji
kakve veze ima šta si ako živiš ko miš, život ti prođe u dokazivanju ko si, šta si a ustvari svee ti je to nametnuto, a pravi istinski život ti proklizi kraj tebe i ne vidiš ga od silnog nametanja, uslovljavanja , zbijanja redova....
kakve veze ima šta si ako živiš ko racku, život ti prođe u dokazivanju ko si, šta si a ustvari svee ti je to nametnuto, a pravi istinski život ti proklizi kraj tebe i ne vidiš ga od silnog nametanja, uslovljavanja , zbijanja redova....