Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ebo majku nije bio na funkciji ni 2 dana odmah skandal napravio, sta onda ocekivati od ovog idiota
Ma Selmo nije normalan
Svaka čast Edita. Treba da pita ljude koji znaju, a ne da on procjenjuje o tome.
Cikotić je sramota zajedno sa SDA strankom.
Puna podrška Editi, bravo.
A pital iko koliko ministarstvo na kojem si celu pomaze turizmu. Ljepota Una a put iz proslog vijeka nisi ni jednom obisla i vidila da lokane zajednice i ljudi nisu uradili od ovakvih kao ti bilo ruglo svijet, toliko kolikoje tebe briga za turizam licno bio i sam se uvjerio dolazis na slapove makadamskim putem
Na ovo će joj Cilotić odgovoriti da ona nije seksi.
Sve kontam da trenutno najveće gluposti valja Avdić, medijski pajac, i onda se pojavi ni manje ni više, nego ministar sigurnosti Cikotić i izvali par gluposti koje su bez premca. Podrška za ministricu Đapo..
Veću glupost od jednog ministra nisam odavno čuo. Ovom izjavom ministar Cikotić čvrsto drži prvo mjesto za glupost godine. Fuuujjj...
radnici Paloma maramica rade prekovremeno........ :(
svi nam se smeju......... :(
Cikotić dalabu!!!
Ovo nije normalno, ovakve nebuloze. Pa migranti čitav dan prose a naveće po dvije kese gvozda ukrupne u marketima, radi se o stotinama KM po migrantu dnevno Zatim te pare nose van BiH.
Ne mogu da vjerujem šta državni ministar sigurnosti izjavljuje. Ovo USK-a i Krajina nisu ni čim zaslužili. Krajina je sa 5. i 7. korpusom najviše doprinijela odbrani BiH i očuvanju cjelovitosti države. Neće Krajina šapatom pasati pred hiljadama Pakistanskih migranata. Dići će se Krajina nakon ovoga još jača...
Jesu se fu ks e navalile na covjeka! Covjek je rekao metaforicki "seks ideje" u smislu gluposti ideje da se migranti protjeraju a Bosna Dejtonskim S se obavezala na primjenu demokratskih procedura i medjunarodnih prava i slobida!
Koja glupaca...
Bravo ministrice, turista koji jednom dodje i naleti na krdo migranata nece vise doci. Migranti unistavaju turizam. Stane turista ma semaforu i dodje mu migrant sa maramicama i pegla ga da mu kupi maramice.