Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet neko podoban, a ne strucan..
Čim je kadar od Fahra znači da je pravo stručna.
Ne mora znacit
a danas gledamo ,,citajmo zajedno''
by,.........name
Smijenis covjeka koji je dobro radio da scepo zauzme tvsa...
mamogo si i ti i sve trebe
Pa koliko je ova zena imala radnih mjesta,kako je mogla stici i hoce li ih zadrzat i dalje?????
VI građani ste krivi što prihvatate da finansirate TV KS sa 118 zaposlenih iz budžeta klovntona da bi jedna stranka predstavljala svoje uspjehe i dostignuća. Mislim da je vidljivo da ''ONI'' TV KS postepeno pripremaju da postane Bošnjačka TV a da FTV postane javni servis Hrvatskog naroda. To je dogovor SDA i HDZ odnosno Čovića i ''riđobradog-prvorođenog sam sebi tepajući ''leader u Bošnjaka'.'
Ona je najpismeniji kadar stranke, bila besposlena pa lektire citala..
i sta preporucuje za procitati?
Vala danas svako direktor i ministar 😱
Čitav CV na teretu države, aferim!
Bibliotekar...preporuka za direktora tv kuce?? ma bravoooooo seljacine!
znaci SBB od SDA preuzeo TVSA GRAS ZAVOD ZA IZGRADNJU cijena za smjenu Konakovica? hvala SDA sto svojom gluposcu Fahru jacate.
Sta je sa onom sudinicom Fazlagic sto pobjeze u HR?? Ima li nje u tvorza i da li ce je ikad biti?? Na sta smo spali da nam ispred nosa opstinari kradu stanove i opet glasat za istu stoku. Bosnjo nikad pameti nece doci
A dodje li njoj ona sudinica sta Fazlagic sto je stanove po Starom Gradu zajedno sa uposlenicima Opcine i Opstinskim pravobranilastvom krala stanove??