Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhapsite Vulina kad dođe i stavite ga u zoološki vrt.
BazniekDokta Tebe ćemo lavovima. Moramo popuniti nacionalnu kvotu i jednakopravnost.
priznali vi svi ili ne al polako i stihijski se nasa drzava urusava i gubi svaku vrstu kredibiliteta..rade sta hoce, rpicaju sta hoce, i niko ne odgovara sem nekih bijednika sa 2m drva...zakoni ako se mogu vise tako i zvati vaze samo z a smrtnike..srbiji i rs-u uspjeva da drzavu BiH naprave nikakvom...a sve to se dogadja pred nasim ocima i ocima politicara koji umjesto da rade stite svoje...ko ovo ne vidi slijep je...al ispuhuju nas polako al sigurno,...
Imali ste Hrvate i Hrvatsku na vašoj strani dok nije napravljen projekt Komšić. Zar ti isti ne vide da se od tada sve polako urušava.
Problem je u bosnjacima kako god se okrene, albance ne smiju karati jer su zahebani i patriote, bosnjo gleda da svog brata izradi za 20 maraka, sta ocekivati od takvog naroda
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A ovo zapad servira poene i Vucicu i ovim nasim glavonjama od Dodika, Komsica itd itd Strancima odgovara balkan ovakav kakav je. Kad treba doliti ulja na vatru, tu su. Nerazjedinjen i tako ce ostati do nekih ljepsih vremena.
Pod hitno krivicna prijava i potjernica za onim sto je pucao sa pala
pa na spisku je i Hanka Paldum, znaci i nju mogu d auhapse. Koji apsurd, uzas.
Poserem se I popišam na sve svako srpčadijsko dijete na svijetu
zatvori granice sa smrdijom, izbaci ambasadora i blokirat svaku trgovinu,, sa krmcima treba ostro
Čuj "famozni" spisak. Svjedočenja ljudi koji su prisustvovali ubijanjima, silovanjima, maltretiranjima zatvorenika i sl. Kojima nikada nije suđeno. Koje vlasti Federacije čuvaju i sakrivaju od pravde.
Izmišljaju kako im padne na pamet.
Sta ce koji k... u Smrdiji..
Da li se zna za Miloševićevu izreku: "biće hapšenja"!?
Do ijedan patriota Bosne koji je preživio 92-95god,nalazi se na njihovom spisku.Mamaru im HEBEN,njihovu genocidašku..
Bosanci treba da znaju da su u ratu i da su napadnuti a ne brane se.
Naprosto vise ne treba ulaziti na teritoriju Srbije!
Ovo je veliki test za bh diplomatiju! Hitno protjerati ambasadora Srbije u BiH i povući bh ambasadora iz Beograda! Sve drugo je šuplja priča.
GORDANA MORA PASTI!
Pa valjda bi trebalo da se zna da postoji i tajni spisak. Hrvatska takodje ima tajni spisak osumnjičenih za ratne zločine.