Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smarate sa ovim jeftinim poenima. Pitajte ih ko je kriv što BIH prije dva mjeseca nije nabavila min 20.000-30.000 testova, i što ti neodgovorni nisu iza rešetaka
NS i SDP se ne odrice, sve ulozili u paradu ponosa
Svaka čast
Sta je sa kiflom,masicem,magazinovicem,kkojivicem,nema ih nigdje?!Kifla naprđuje preko fb i samo trazi mahane u drugima,a nevidi sebe.Iole cojk sa imalo mozga mora malo stati i razmisliti prilikom komuniciranja,kifla dribla bez mozga,po meni onakvu komunikaciju moze imati samo teska budaletina
U teskim danima opet samo SDA uz narod. Kojovici i Magazinovici su vec u Beogradu bezbeli
Kakvo je ovo selektivno pomaganje i to od najgorih iz najgore stranke. Sto niste ucinili to kao stranka sa Sarajlicevom platom, a njega maknuli za sva vremena iz politike.
Ovo ne bi trebalo da bude neka mega vijest, ovo bi trebalo da se podrazumijeva. Sad ove debile treba veličat i klanjat mu se, prizivat svecem ili sta god sto su se odrekli dijela od +5.000 KM . Fuj!
@sa_bol Pun si mrznje CRVENI KMERU !
Odreko se i Niksic 2 kosilice, o tome ne pisete
Odlicno!
Slikaju kad daju... Fuj a kad se krade
BRAVO! Gdje je fgr, sdp, ns i nip da se odreknu?
svi ćete vi na minimalac morati il ćemo svi skupa svama zajedno u bankrot drugog izlaza nema
Idemo dalje!!! Da vas vidim funkcioneri!!!