Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP ce pasti na nivo DF-a i SBB-a
@dostdobarkomentar1 past ce i nize
Ramicu kako mozes biti u stranci koja je Srebrenicu jos davno prodala za Vogoscu???
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SDP je kriv za izmjenu izbornog zakona i za to što su Bošnjaci potpuno izgubili Srebrenicu. Izdajnici komunistički!
Za mene Bošnjak nije ko god glasa za SDP i/ili Našu stranku KRAJ PRIČE. Oni su najveći izdajnici bošnjačkog naroda. Sve rade samo da SDA ne pobijedi, makar to značilo pobjedu HDZ-a ili SNSD-a. To su uradili i u Srebrenici, i u Mostaru, i u Stocu i mnogim drugim gradovima. Godinama nam pune glavu da ne žele sa nacionalnim strankama, a sa svima ulaze u koaliciju osim sa SDA. Može i NiP i NBL i NB i SNSD i SDS i ASDA, svi osim SDA. Fuj. MOSTARCI OPREZ
SDP komunjare prodale Dodiku i Grujicicu Srebrenicu.Komunjarasi su najgora sorta izdajnika koja postoji.Njihov jedini san je da zive u Velikoj Srbiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovo je po Nikšićevoj naredbi. Seka nema veze s obim.
Srebrenica???? E gdje vam je to. Nikad čuo. Neka bos. vukojebina, ne??
Sta se SDA hovna odmah digla bahahah
Izdajnička pročetnička ČETVORKA !!!
Pa jasno ko' dan. SDP neće s nacionalističkom SDA ali zato hoće sa "socijalistima" SNSD. Ne tako davno centrala u Sarajevu razjebala je svoju pobjedu u Tuzli tobož zbog koalicije s nacionalističkim partijama a sada idu s SNSD-om. Bravo SDP, bravo Nikšiću
Klix je prevazišao sam sebe, brišu sve komentare osim komentara botova vladajućih stranaka. Aferim!
Botine okrivljuju rahmetli Aliju da je prodao zasticenu zonu UN. Kakav debil moras biti da povjerujes da neko moze prodati nekome zonu za ciju sigurnost garantuje UN. Isto ko sto kažu da smo sami bacili granate na tuzlansku kapiju, Markale, mostarski most. A glupi Bosnjo pusi tu pricu.
Eto ko vam je u vladajucoj koaliciji u pojedinim sarajevskim i inim općinama.
Sdp u Srebrenici, SDA u Bosanskom Novom, na birackom mjestu u Suhaci donijeli popunjene lisice za snsd-ovog nacelnika. U Bosanskoj Kostajnici SDA javno podrzava snsd-ovog nacelnika. Lokalni imam zajedno sa predsjednikom snsd obilazi bosnjake kuce i dijele pakete. A svima puna usta Bosne.
Jest se naložio SDA-ovac, a vidim da su ponovo krenule botovske harange u komentarima. Na vašu žalost, ništa vam više ne može pomoći. SDA je karcinom BH društva i mora što prije biti odstranjen!
Svi SREBRENIĆANI glasaju za Vogošći i Osik e onda neko kriv za Srebrenicu. Vi je ne želite manite se lažnog patriotizma.
Evo dale su vam ostale stranke punu i iskrenu podršku za Srebrenicu i imali ste jedinstvenu listu, a vi ste im vratili tako da izbornim inžinjeringom u Općinsko vijeće Srebrenice ispred koalicije uđu samo SDA kandidati.. PDA i SBB kandidati iako su bili u vrhu liste vi ste ih iskoristili i izbornim inžinjeringom pomnožili sa nulom... Tako ste i sa koalicijom Domovina u Parlament RS iskoristili sve partije i na kraju ušli u Parlament samo vaši SDA kandidati...
SDP je kao SDA, HDZ I SNSD bila u VLASTI! DRUŠTVO TREBA DA IH NAJOŠTRIJE KAZNI! Uništili su našu budućnost i dijele istu odgovornost! SKLONITE TE STRANKE ZAUVIJEK I NE DOPUSTITE NJIHOVE LJUDE DA SE INFILTRIRAJU U ZDRAVE STRANKE!
Ima li ijednog SDA-ovca koji ne izgleda kao svakodnevni papak?!
SDP ode u prošlost